Aρχείο ετών
νέα
πρόγραμμα
ομάδες-πληρώματα
άλλες ομάδες
βαθμολογία
ιερά τέρατα

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / WRC  / Νέα  / Aρθρο

Εκτός αγώνα ο Sordo! 3/9/2006 2:24 μμ

Εκτός αγώνα επειδή δεν ξαναφόρεσαν σωστά τις ζώνες τους μετά το συμβάν της 27ης ε.δ. βρίσκονται οι Dani Sordo - Marc Marti.
Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, οι Dani Sordo – Marc Marti αποκλείστηκαν από το ράλλυ Ιαπωνίας. Συγκεκριμένα, όπως αναφέρουμε και στην περιγραφή του τρίτου σκέλους, οι Ισπανοί καθυστέρησαν στην τελευταία ε.δ. από τους Perez Companc – Volta, οι οποίοι είχαν έξοδο και το αυτοκίνητό τους εμπόδιζε την κυκλοφορία. Έτσι, οι Sordo – Marti έχασαν χρόνο και τερμάτισαν τελικά έβδομοι.

Στη συνέχεια, η Citroen ζήτησε να διερευνηθεί το γεγονός και ο Sordo να πάρει διαφορετικό χρόνο από αυτόν που πραγματοποίησε λόγω της καθυστέρησης. Εντέλει, κάτι τέτοιο δε συνέβη, ενώ έπειτα οι Οργανωτές, κοιτώντας από την κάμερα που βρίσκονταν μέσα στην Xsara, διαπίστωσαν πως οι Ισπανοί δεν ξαναφόρεσαν σωστά τις ζώνες τους, όταν επανεκκίνησαν, κάτι που δεν είναι σύμφωνο με τους κανονισμούς.

Έτσι, στην έβδομη θέση περνάει ο Petter Solberg και στην όγδοη ανεβαίνει, για πρώτη φορά στην καριέρα του, ο Fumio Nutahara, που γίνεται και ο πρώτος οδηγός αυτοκινήτου κατηγορίας Ν που βαθμολογείται στο φετινό Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλλυ. _Ν.Δ.