Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Ελληνικοί Αγώνες  / Νέα  / Αρθρο

5ος Γύρος Σέρρες: Νικητής ο Βασίλης Ζάχος! 6/11/2005 5:23 μμ

Ακόμη μία "εύκολη" ημέρα για τον Πρωταθλητή Βασίλη Ζάχο!
Χωρίς εκπλήξεις έπεσε η αυλαία στο αυτοκινοτοδρόμιο Σερρών με τον Βασίλη Ζάχο να κυριαρχεί και στους δύο αγώνες Ενιαίου ΜΖ-ΖR.

Στον πρώτο αγώνα ο Ζάχος τερμάτισε με διαφορά 1.594 δλ. από τον «Αμερικάνο», τρίτο τον Μιχάλη Μαυροειδάκo και τέταρτο τον νεαρό Κώστα Γκόντζο που έκανε παρ' όλα αυτά τον ταχύτερο γύρο της ημέρας με 1:36.911, τερματίζοντας μάλιστα πρώτος ανάμεσα στους «Νέους» οδηγούς του θεσμού.

Και στον δεύτερο αγώνα ο «Αμερικάνος» ήταν αυτός που προσπάθησε να ακολουθήσει τον καταιγιστικό ρυθμό του Ζάχου. Παρά τον ταχύτερο γύρο -1:37.368- που πραγματοποίησε όμως ο έμπειρος οδηγός, τερμάτισε δεύτερος με την διαφορά από τον Ζάχο, αυτήν την φορά, να φτάνει τα 1.684 δλ. Τρίτος τερμάτισε ο Γκόντζος και τέταρτος ο Μαυροειδάκος.

Πάλεψε αλλά τερμάτισε δεύτερος και τις δύο φορές ο "παλιός" - "Αμερικάνος"
Οι Ενιαίοι ολοκλήρωσαν στις Σέρρες τις φετινές τους περιηγήσεις στις πίστες και τώρα πια τους μένει ο τελευταίος αγώνας για τον θεσμό, στην μητέρα όλων των αναβάσεων, την γνωστή μας Ριτσώνα, στις 3-4 Δεκεμβρίου.

Στο κύπελλο Β.Ε. στην κατηγορία 1400 κ.εκ. – 2000 κ. εκ. τη νίκη πήρε ο Γιώργος Ξενοκώστας(Peugeot 106) με δεύτερο τον Σπύρο Χαβενετίδη (Citroen Saxo) και τρίτο τον Δημήτρη Χόχολη επίσης με Saxo. Στην κατηγορία μέχρι τα 1400 κ.εκ. πρώτος τερμάτισε ο Μίλτος Καρακασίδης(Toyota Yaris), με τους Γιάννη Γιαλλούρη(Suzuki Swift) και Βασίλη Μίχογλου(Cinquecento) να ακολουθούν αντίστοιχα στην δεύτερη και τρίτη θέση. Τέλος, στην κατηγορία άνω των 2000 κ.εκ. μόνος αγωνίστηκε και τερμάτισε ο Παναγιώτης Τσελέπης με Opel Manta 400. Στον αγώνα συμμετείχαν και δύο Alfa Romeo στην κατηγορία των Ιστορικών._Γ.Π.

Αναλυτικά αποτελέσματα θα βρείτε στην σελίδα του αγώνα.
Πρώτος στην κατηγορία μέχρι 1400 κ.εκ. ο Mίλτος Καρακασίδης
"Νέος" αλλά γρήγορος αποδείχτηκε για ακόμη μια φορά ο Κώστας Γκόντζος
Σκληρή μάχη έδωσε ο Μιχάλης Μαυροειδάκος πέρνωντας τελικά μία τρίτη και μία τέταρτη θέση
Δεύτερη θέση για τον Σπύρο Χαβενετίδη
Πρώτος στην κατηγορία του ο Γιώρος Ξενοκώστας
Τρίτος στα 1400-2000 κ.εκ. ο Δημήτρης Χόχολης