Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Ελληνικοί Αγώνες  / Νέα  / Αρθρο

Επιστολή Βαγγέλη Ζάχου 30/11/2010 6:22 μμ

Μετά από όσα διαδραματίστηκαν στο 31ο Ράλλυ Παλλάδιο και την ποινή χρόνου που δέχθηκε ο Βαγγέλης Ζάχος μετά από τον τεχνικό έλεγχο, ο νεαρός οδηγός μας απέστειλε επιστολή, την οποία και σας παραθέτουμε αυτούσια._rally.gr

«Από αυτό το σημείο (φωτ. δεξιά επάνω) λαμβάνει αέρα το Clio Ragnotti παραγωγής. Βρίσκεται-ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΟΥ ΚΙΝΗΤΗΡΑ- και στο ίδιο σημείο με το προβολάκι ομίχλης.Παρακαλώ να το μελετήσετε προσεκτικά.

Αυτή είναι η “παρατυπία” του αυτοκινήτου μας (φωτ. δεξιά κάτω), με σωλήνα που καταλήγει στο ίδιο φίλτροκούτι παραγωγής και φίλτρο παραγωγής.Συνεπώς με απλά λόγια, ακολουθούμε την ίδια ακριβώς διάταξη με το αυτοκίνητο παραγωγής , με το ίδιο φιλτροκούτι και το ίδιο -παραγωγής- φίλτρο. Η διαφορά μας είναι οτι η είσοδος του αέρα γίνεται μερικά εκατοστά ψηλότερα απ'οτι στο αυτοκίνητο παραγωγής....-Τα συμπεράσματα δικά σας.


Πήραμε μέρος σε έναν αγώνα, εντελώς άγνωστο για εμάς, μιλήσαμε στις ειδικές και οι ελληνικοί αγώνες μας ευχαρίστησαν με τον καλύτερο τρόπο.

Σας ευχαριστούμε θερμά για την υπέροχη συμπεριφορά και αντιμετώπιση. Άλλωστε, οι αγώνες παγκοσμίως κερδίζονται στις ειδικές διαδρομές. Εύχομαι από τα βάθη της ψυχής μου να μην αισθανθεί ποτέ κανείς άλλος αγωνιζόμενος όπως εγώ στο τέλος του Παλλαδίου. Ήμασταν 3 ώρες όρθιοι περιμένοντας τους τεχνικούς εφόρους να αποφασίσουν για το «έγκλημα»_Η πίκρα και η θλίψη που αισθάνομαι είναι απερίγραπτη. ¨Έχοντας «πουλήσει το τομάρι μου» ακριβά στις ειδικές νιώθω πλήρως απογοητευμένος. Και κατηγορώ τον εαυτό μου που δεν άσκησα έφεση-ΜΕΓΑ ΛΑΘΟΣ- αλλά ακόμη και τώρα που γράφω αυτές τις γραμμές τρέμω. Έχασα κάθε ικανότητα συγκροτημένης σκέψης!

Σας ενημερώνω επίσης ότι δεν θεωρώ πως υπήρξε ΔΟΛΟΣ από κανέναν! Με τους συναθλητές μου λύνουμε τις διαφορές μας στις ειδικές.

Απλώς εύχομαι κάποια στιγμή στη ζωή μου να καταλάβω γιατί συγκεκριμένοι «υπεύθυνοι» των ελληνικών αγώνων εξαντλούν κάθε όριο αυστηρότητας στο πρόσωπό μου. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!

Σίγουρα θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως «επουσιώδης» η παρατυπία μας και να είχαν τελειώσει όλα. Kάτι που δεν έγινε.
Είναι τραγικό ο ίδιος ο τεχνικός έφορος να παραδέχεται ότι ΔΕΝ κερδίζει τίποτα το αυτοκίνητο από αυτήν την παρατυπία αλλά δεν είναι σύννομο με το J της FIA, συνεπώς είναι “ουσιώδης” παρατυπία! Συγχαρητήρια, κέρδισε η λογική και η ορθή κρίση»._Βαγγέλης Ζάχος