Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αλλοι Αγώνες  / Νέα  / Αρχείο  / Αρθρο

Συνάντηση φίλων Toyota Corolla AE86 21/6/2004 2:38 μμ

Μετά από πρωτοβουλία του προέδρου της αγωνιστικής λέσχης Τρίπολης, Νίκου Γιαννόπουλου, χθες Κυριακή 20 Ιουνίου, συναντήθηκαν από διάφορα σημεία της Ελλάδας φίλοι της θρυλικής Toyota Corolla AE86 στο Παραλληλοδρόμιο Σπαθοβουνίου και πέρασαν ένα ευχάριστο πρωινό με πρωταγωνιστή... την κοινή τους αδυναμία. Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, να φωτογραφηθούν αλλά και να χρονομετρήσουν τη «βόλτα» τους στη χωμάτινη παράλληλη πίστα με τα αγαπημένα τους αυτοκίνητα. Παρά το γεγονός ότι υπήρξαν αρκετοί θεατές, οι συμμετέχοντες που παρουσιάστηκαν ήταν εν τέλει έξι. Αυτό αποτέλεσε και το παράπονο του παρακινητή της ιδέας για τη συνάντηση αυτή Νίκου Γιαννόπουλου: «Από τους 15 συμμετέχοντες που είχαν συμφωνήσει να έρθουν, ανταποκρίθηκαν μόλις έξι. Αυτό μπορεί να με δυσαρέστησε, αλλά τουλάχιστον οι παρόντες διασκέδασαν στη χωμάτινη πίστα που τους άρεσε πολύ. Μάλιστα, στο πλαίσιο της εκδήλωσης χρονομετρήσαμε τον ένα γύρο για να δώσουμε ακόμα πιο ευχάριστη νότα στη συνάντηση». Για την ιστορία, οι τρεις πρώτοι χρόνοι πραγματοποιήθηκαν από τους Νίκο Γιαννόπουλο, Χρήστο Χατζόπουλο και Σωτήρη Μούγιο, αντίστοιχα. Οι Δημήτρης Παρνασσάς, Θεόδωρος Πανταζόπουλος και Γιώργος Καρούζος ήταν οι υπόλοιποι συμμετέχοντες που προσέφεραν θέαμα στον κόσμο, διασκεδάζοντας στο τιμόνι των αξέχαστων Toyota Corolla AE86.

Υπάρχει η σκέψη να καθιερωθεί ετήσια συνάντηση των Toyota Corolla AE86 για τους φίλους του είδους. Παρόμοιο γεγονός, προγραμματίζεται να γίνει και με τα θεαματικά πισωκίνητα Ford Escort MKII._Ε.Λ.( elyk@formula1mag.gr )
Η εκδήλωση των φίλων Toyota Corolla AE86 πήρε μια πιο... εντυπωσιακή μορφή όταν οι συμμετέχοντες πραγματοποίησαν το χρονομετρημένο γύρο στο Παραλληλοδρόμιο. Ο Νίκος Γιαννόπουλος, παρακινητής της συνάντησης, έκανε τον ταχύτερο χρόνο













.