Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αλλοι Αγώνες  / Νέα  / Αρθρο

Κλείνει η Ralliart! 12/3/2010 2:15 μμ

Ένα από τα πλέον παραδοσιακά αγωνιστικά, και όχι μόνο, τμήματα, αυτό της Ralliart από την 1η Απριλίου θα κλείσει, με τις περισσότερες από τις δραστηριότητες της να μεταφέρονται στην Mitsubishi Motors. Η είδηση-σοκ, έγινε γνωστή από τον πρόεδρο της Ralliart Inc, τον κ. Masao Taguchi. Η ανακοίνωση, αναφέρει αναλυτικά:

«Καταρχήν, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους όσους στήριξαν τη Ralliart όλα αυτά τα χρόνια. Η εταιρία μας, έχει εμπλακεί σε διάφορες μορφές του μηχανοκίνητου αθλητισμού, αλλά και αντίστοιχο αριθμό ανθρώπων του χώρου, από την πρώτη στιγμή της ίδρυσης του τμήματος τον Απρίλιο του 1984. Όμως, η ξαφνική οικονομική κρίση που πλήττει την παγκόσμια οικονομία από πέρσι, είχε σαν αποτέλεσμα η κατάσταση να γίνει ακόμα πιο δύσκολη, με αποτέλεσμα να φτάσουμε στο συμπέρασμα ότι η Ralliart θα πρέπει να περιορίσει τις δραστηριότητες της από το τέλος του Μάρτη. Με τη μείωση των δραστηριοτήτων, θα δώσουμε τέλος σε όσες εμπλεκόμασταν ως τώρα. Θα θέλαμε να ζητήσουμε συγγνώμη από τους πελάτες μας. Παρόλα αυτά, ευχόμαστε να συνεχίσετε να υποστηρίζετε την οικογένεια της Ralliart και να εξακολουθείτε να συμμετέχετε με αυτοκίνητα της Mitsubishi, τα οποία και έχουν σημαντικό ρόλο στο μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Οι τομείς που θα δώσουμε τέλος, αναφορικά με τις δραστηριότητες μας, είναι οι παρακάτω:
1. Υποστήριξη σε πελάτες μας αγωνιζόμενους. (Υποστήριξη στον αγώνα, τεχνική υποστήριξη, και ο θεσμός του Ralliart οδηγού της χρονιάς).
2. Σχεδίαση, εξέλιξη και προώθηση προϊόντων της Ralliart. (Με εξαίρεση μηχανικά μέρη που θα εξελίσσονται σύμφωνα με τις ομολογκασιόν της FIA. Όλα αυτά θα γίνονται από το αντίστοιχο τμήμα της Mitsubishi Motors.
3. Ενημέρωση για νέα προϊόντα και πληροφορίες για τον μηχανοκίνητο αθλητισμό. (Πληροφορίες για το Group N θα μπορεί να βρει κανείς στο site της Mitsubishi Motors)._Π.Τ.panost@4troxoi.gr