Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αλλοι Αγώνες  / Νέα  / Αρθρο

Superleague Formula: Εκτός Ολυμπιακού ο Κατσίμης 18/6/2009 5:54 μμ

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του www.rally.gr, ο Σταμάτης Κατσίμης δε θα αγωνιστεί για την ομάδα του Ολυμπιακού στο φετινό πρωτάθλημα της Superleague Formula, του οποίου η σεζόν θα ξεκινήσει την επόμενη εβδομάδα με τον πρώτο γύρο να διεξάγεται στο Magny-Cours της Γαλλίας. Ο ταλαντούχος Έλληνας οδηγός, που πέρσι έδειξε θετικά στοιχεία στις περιορισμένες εμφανίσεις που έκανε με την ομάδα του Ολυμπιακού στο τέλος της χρονιάς, δεν συμφώνησε με την ομάδα για να βρεθεί στο μονοθέσιο και τη νέα αγωνιστική σεζόν. Όπως συμβαίνει με την πλειονότητα των οδηγών του θεσμού, έτσι και η αγωνιστική ομάδα που έχει αναλάβει τη συμμετοχή του Ολυμπιακού στη Superleague Formula, η γερμανική GU-Racing, απαίτησε ένα συγκεκριμένο χρηματικό ποσό για να αγωνιστεί για λογαριασμό της ο Κατσίμης. Η Sports United, η εταιρία μάρκετινγκ και μάνατζμεντ που διαχειρίζεται την εκπροσώπηση του Ολυμπιακού στη Superleague Formula, κατάφερε, μέσω διαπραγματεύσεων, να κατεβάσει το συγκεκριμένο ποσό στο μισό.

Ωστόσο, λόγω και της αβεβαιότητας που εξακολουθεί να υπάρχει όσον αφορά την τηλεοπτική κάλυψη του πρωταθλήματος στην Ελλάδα φέτος, η εύρεση χορηγών αποδείχθηκε πιο δύσκολη υπόθεση από ότι πέρυσι… Δυστυχώς, η Sports United δεν κατάφερε να βρει επιπλέον χορηγούς παρά το ότι προσπάθησε αρκετά, σε συνεργασία με τον Σταμάτη Κατσίμη. Ο προσωπικός σπόνσορας του Έλληνα οδηγού είχε τη δυνατότητα να καλύψει μονάχα το 1/4 του απαιτούμενου ποσού και κατά συνέπεια, ο Σταμάτης Κατσίμης πήρε απόφαση ότι δε θα είναι δυνατό, τουλάχιστον στην αρχή του φετινού πρωταθλήματος να εκπροσωπήσει την ομάδα του Πειραιά. Εντούτοις, παραμένει σε επιφυλακή και σε επικοινωνία με την Sports United, σε περίπτωση που αλλάξει η κατάσταση, καθώς ήταν εμφανές από τις εμφανίσεις του στους δυο τελευταίους αγώνες της περυσινής σεζόν του θεσμού, ότι το ενδιαφέρον των Μέσων Ενημέρωσης αλλά και του κοινού αυξήθηκε κατακόρυφα όταν εκπροσώπησε τον Ολυμπιακό ο Κατσίμης.

Έπειτα από αυτές τις εξελίξεις, η GU-Racing θα προσπαθήσει να βρει έναν ξένο οδηγό για το μονοθέσιο του Ολυμπιακού… Παρά το ότι η εμπλοκή του ίδιου του Ολυμπιακού όσον αφορά τη συμμετοχή του στη Superleague Formula είναι περιορισμένη (όπως άλλωστε συμβαίνει και με όλους τους ποδοσφαιρικούς συλλόγους που συμμετέχουν στο θεσμό), θα θέλαμε να δούμε μια μεγαλύτερη προσπάθεια, ή κάποιου είδους πίεση, έτσι ώστε να βρεθεί Έλληνας οδηγός στο ερυθρόλευκο cockpit, γεγονός που είναι σίγουρο ότι θα ωφελήσει την απήχηση της πορείας του στη Superleague Formula, όπως ακριβώς συνέβη πέρυσι στους δύο γύρους που αγωνίστηκε ο Σταμάτης Κατσίμης. Το ελληνικό κοινό απαιτεί –δικαιολογημένα- να οδηγεί συμπατριώτης του το μονοθέσιο του Ολυμπιακού για να υποστηρίξει ένθερμα τις προσπάθειές του στη Superleague Formula…
Φ.Λ.
fab@4troxoi.gr