Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αλλοι Αγώνες  / Νέα  / Αρθρο

Όλα τα νέα των σασί της σειράς Birel για το 2011 21/12/2010 5:48 μμ

Ως συνήθως, εν αναμονή της νέας σεζόν, στη σειρά της Birel αποφασίστηκαν για τους εθνικούς και διεθνείς αγώνες, διάφορες εξελίξεις στα νέα σασί, αποτέλεσμα της εμπειρίας που αποκτήθηκε από το αγωνιστικό τμήμα της Birel Motorsport.
Από τεχνική άποψη, η πιο ενδιαφέρουσα εξέλιξη για το 2011 είναι η δυνατότητα των σασί της Birel και τις κατηγορίες KZ και KF (το σασί κατασκευάστηκε με τη χρήση σωλήνα 30 χιλιοστών, που ονομάζεται RY / CRY 30 - S3) να χρησιμοποιήσει δύο διαφορετικές εκδόσεις: standard και "Β" (Soft Type).
Η επιλογή αυτή επιτρέπει στον οδηγό να έχει την καλύτερη δυνατή απόδοση ανάλογα με τις συνθήκες της πίστας και το σημαντικότερο από τα ελαστικά που χρησιμοποιεί. Στην πραγματικότητα, η βασική έκδοση είναι καλύτερα προσαρμοσμένη στις μεσαίες - μαλακές γόμμες και σε πίστες με καλή πρόσφυση, ενώ η "B" έκδοση είναι πιο αποτελεσματική σε χαμηλές συνθήκες πρόσφυσης μέσης - σκληρής γόμμας. Σε σύγκριση με τα μοντέλα της προηγούμενης σεζόν, υπάρχει επίσης ένα νέο τεχνικό χαρακτηριστικό για τα RX -32 S3 και CRX -32 S3 μοντέλα - είναι η δυνατότητα μεταβολής του μεταξονίου τους από 1040 σε 1045 χιλιοστά.
Η αλλαγή αυτή έχει σαν αποτέλεσμα μια σημαντική βελτίωση στην ισορροπία του καρτ, χωρίς να είναι εις βάρος του κρατήματος, καθώς αυτό παραμένει η βασική απαίτηση για το σασί RX και CRX 32. Αλλά πάνω απ 'όλα, αυτή η λειτουργία έχει βελτιώσει την ευελιξία του καρτ με χρήση σκληρότερων ελαστικών.
Υπάρχουν επιπλέον εξελίξεις σε αξεσουάρ, συμπεριλαμβανομένων των νέων βάσεων του ρουλεμάν άξονα, καθιστώντας δυνατή τη διαφοροποίηση του μεταξονίου κατά 5mm, καθώς και τα νέα τσοκ εμπρός τροχού από μαγνήσιο μεγαλύτερου μήκους, για καλύτερη απόδοση σε συνθήκες βροχής.
Όσον αφορά την εμφάνιση, τα καρτ 2011 της Birel σασί θα έχουν νέα αυτοκόλλητα με μία χρυσή γραμμή συνδυασμένη με το κλασικό κόκκινο και άσπρο χρώμα της BIrel. Τα νέα αυτοκόλλητα θα συμπεριλαμβάνονται στα καρτ ενώ το κιτ θα συμπληρώνεται με αυτοκόλλητο για το πάτωμα του καρτ._(Δελτίο Τύπου)