Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αλλοι Αγώνες  / Νέα  / Αρθρο

ΦΙΛΠΑ: 23ο Χειμερινό Ράλλυ 8/12/2010 12:58 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση
Μάνος Παλαβίδης – Μαρία Παλαβίδη / MG MGA 1962
Πατήστε για μεγέθυνση
Ανθή Χατζηνικόλαου – Σωτήρης Δογάνης / ALFA ROMEO Alfetta 1976
Ο χειμώνας μας βρήκε στη μέση της διαδρομής του «23ου Χειμερινού Ράλλυ»! Η Τεχνόπολις – Γκάζι μας παραχώρησε τον χώρο της για την εκκίνηση του αγώνα το ηλιόλουστο πρωινό της Αθήνας 4 Δεκεμβρίου. Τα πληρώματα απόλαυσαν ζεστό καφέ και θαύμασαν τις αντίκες τους στο προαύλιο μέχρι και τις 10:00 όπου ξεκίνησε το πρώτο όχημα παρουσία του προέδρου  της Τεχνόπολις – Γκάζι κ. Φώτη Ιγνατίου.

Με βόρεια κατεύθυνση περνώντας από την Βαρυμπόμπη και μέσα από τον Αγ. Μερκούριο, την Αυλώνα, τις Ερυθρές και την Αγ.Άννα όπου έγινε η ανασυγκρότηση ο καιρός θύμιζε όλο και πιο πολύ χειμώνα. Μετά από 4 ειδικές διαδρομές ακριβείας στο πολύ δροσερό χωρίο της Αγ. Άννας η πλατεία φιλοξένησε τα οχήματα και οι παραδοσιακές ταβέρνες τα πληρώματα και την οργανωτική επιτροπή όπου τους πρόσφεραν ζεστό γεύμα. Συνέχεια διαδρομής, με 2 ακόμα ειδικές, από Κορώνεια, Αράχωβα και τέλος Δελφοί με διανυκτέρευση στο ξενοδοχείο «AMALIA».      

Την Κυριακή, 2η ημέρα του αγώνα, τα αυτοκίνητα εκκίνησαν από το ξενοδοχείο κατευθυνόμενα προς την περιοχή της Άμφισσας με επιστροφή και πάλι πίσω μετά από 40χλμ με 3 Ειδικές Διαδρομές Ακριβείας όπου και έγινε η απονομή των επάθλων στους νικητές.

Νικητές της Γενικής κατάταξης ανεδείχθησαν οι παρακάτω:

α) Μάνος Παλαβίδης – Μαρία Παλαβίδη / MG MGA 1962’
β) Ανθή Χατζηνικόλαου – Σωτήρης Δογάνης /  ALFA ROMEO Alfetta 1976’
γ) Γιώργος Παπαγεωργίου – Μαρία Πρελορέντζου /PORSCHE 911S 1977’

Μετά την απονομή των επάθλων στους νικητές του αγώνα τα πληρώματα αναχώρησαν για Αθήνα ακολουθώντας διαδρομή της αρεσκείας τους.
Χορηγοί Επικοινωνίας: “Auto Moto Extra” , EXTRA3 Channel, Ραδιοφωνικός Σταθμός «Αθήνα  9.84»._(Δελτίο Τύπου)

Συνημμένα Αρχεία
περιγραφή όνομα τύπος αρχείου μέγεθος (ΜΒ)
ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ FINAL RESULTS PDF 0,04

Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση