Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Αναγνωρίσεις, μέρος πρώτο! 30/5/2006 8:41 μμ

Οι Ολυμπιακές εγκαταστάσεις του Αμαρουσίου, έχουν αποκτήσει από σήμερα, καθαρά αγωνιστικό χρώμα. Πολύχρωμες τέντες, φορτηγά και αγωνιστικά αυτοκίνητα, έχουν πάρει τη θέση τους στο κορυφαίο, ίσως, service park του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Περνώντας από την Σπύρου Λούη, είναι φανερό ότι κάτι διαφορετικό συμβαίνει εδώ. Και αν αναλογιστούν οι μυημένοι ότι πρόκειται για το WRC, το οποίο εδρεύει στην Καλογρέζα, σίγουρα θα χαμογελάσουν. Είναι περίεργο συναίσθημα. Από εκεί και πέρα, οι αγωνιζόμενοι πραγματοποίησαν σήμερα το πρώτο μέρος των αναγνωρίσεων, τη στιγμή που αύριο θα ολοκληρώσουν την διαδικασία. Όλοι, συμφώνησαν στο ότι ο αγώνας είναι σαφώς πιο σκληρός από τον περσινό. Αρκετοί, δεν έκρυψαν το φόβο τους, ότι μετά από το δεύτερο πέρασμα ο δρόμος θα είναι σε πολύ άσχημη κατάσταση. Πάντως, όλοι έμειναν για ακόμα μία φορά εντυπωσιασμένοι από την σούπερ ειδική, στην οποία και ανυπομονούν να αγωνιστούν._Π.Τ.(panost@4troxoi.gr)

Ας δούμε, όμως, τι δήλωσαν οι πρωταγωνιστές του αγώνα, μετά το πρώτο πέρασμα των αναγνωρίσεων:

Sebastien Loeb: «Μετά το πρώτο πέρασμα θα «βγουν» αρκετές μεγάλες πέτρες στις ειδικές διαδρομές. Γενικώς οι ειδικές είναι πιο σκληρές από τις περσινές. Η υπερειδική είναι καλή».

Petter Solberg: «Οι ειδικές είναι αρκετά σκληρές, αλλά οι συνθήκες είναι ενδιαφέρουσες. Η υπερειδική είναι η καλύτερη στον κόσμο».

Manfrend Stohl: «Οι ειδικές είναι καλές, αλλά θα μου λείψει η Στρόμη και η Παύλιανη. Η υπερειδική είναι φαρδύτερη συγκριτικά με την περσινή».

Henning Solberg: «Δύσκολες και σκληρές ειδικές. Νομίζω πως οι περσινές ήταν καλύτερες».

Matthew Wilson: «Οι ειδικές είναι καλές».

Kosti Katajamaki: «Οι ειδικές είναι σκληρές και δεν είναι τόσο απλά τα πράγματα για μένα. Σε πολλά σημεία υπάρχουν γρήγορες στροφές που ακολουθούνται από σκληρά κομμάτια».

Harri Rovanpera: «Περάσαμε τέσσερις ειδικές. Σε πολλά σημεία υπάρχουν πέτρες. Νομίζω πως ο αγώνας είναι πιο σκληρός από τον περσινό. Η υπερειδική είναι το ίδιο καλή με πέρυσι».

Andreas Aigner: «Ο αγώνας είναι ωραίος και, νομίζω, όχι και τόσο σκληρός. Χαίρομαι που βρίσκομαι εδώ».

Dani Sordo: «Είναι δύσκολος, αλλά ωραίος αγώνας. Το οδόστρωμα αλλού είναι σκληρό και αλλού μαλακό. Αν και θα αποδειχτεί σκληρό για τα λάστιχα, μου αρέσει. Η υπερειδική είναι καλή».

Toni Gardemeister: «Ο φετινός αγώνας είναι πολύ γρήγορος. Μόνο η ειδική Αγία Σωτήρα είναι αρκετά σκληρή. Η υπερειδική είναι καλή».