Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Ανάβαση Αγίας Άννας: Με το φακό… 5/4/2006 2:58 μμ

Ο φακός του rally.gr βρέθηκε την περασμένη Κυριακή στην Αγία Άννα, όπου πραγματοποιήθηκε ο δεύτερος γύρος του φετινού Πρωταθλήματος Αναβάσεων και θα σας μεταφέρει ορισμένες, από τις αθέατες στιγμές της ημέρας.

Οι μεγάλες μάχες στις περισσότερες κλάσεις, αλλά και οι αρκετές καθυστερήσεις, αποτέλεσαν τα κύρια συστατικά του αγώνα, ο οποίος πάντως μας προσέφερε αρκετές όμορφες στιγμές και παραλειπόμενα. Απολαύστε τα! _Ν.Δ.(nodas@4troxoi.gr)
Ο Κώστας Μπάντζος επικράτησε στη μάχη της Ν/1, μετά από πολύ καλή εμφάνιση σε όλο το Σαββατοκύριακο.
Μεγάλη μάχη και πάλι στη Ν/2, με τον Παναγιώτη Σμυρναίο να επικρατεί για 3(!) εκατοστά του δλ. Του Βαγγέλη Τσιούρη.
Μιχάλης Ευθυμίου, Θανάσης Ηλιάδης και Νικόλας Περατινός τα λένε στο περιθώριο του αγώνα
Η τέντα των αποτελεσμάτων αποτέλεσε και πάλι το κεντρικό σημείο στον τερματισμό της ανάβασης για τους οδηγούς.
Τα αυτοκόλλητα του site μας κοσμούν τα αυτοκίνητα του φετινού Ενιαίου.
Εκπληκτική επίδοση για μια ακόμη φορά από το Γιάννη Ζάγαρη!
Ο Κώστας Γκόντζος έδειξε με την επίδοσή του πως όταν κάποιος είναι καλός οδηγός, μπορεί να διακριθεί σε κάθε μορφή αγώνων.
Με τη δεύτερη θέση που κατέκτησε στην Αγ. Άννα ο Γιώργος Καμμένος, πέρασε στην κορυφή του Micra Cup μαζί με το Γ. Μπάσδελη.
Ο εκπληκτικός χρόνος του Περατινού στο πρώτο ανέβασμα, άγχωσε τον πολύπειρο «Λέα», που στην επανάληψη πέρασε «αέρα» πάνω από τα τσιμέντα.
Οι ταχύτατοι Βασίλης Κυρίτσης και Μάριος Ξανθάκος παλεύουν μέχρις εσχάτων σε κάθε αγώνα για τη νίκη στη Ν/3, αμφότεροι με Honda Civic Type-R.
Μάχη πάνω από τα όρια μεταξύ των Κώστα Πατσουρέα και Σταμάτη Κατσίμη, τόσο στην κλάση Α/8 όσο και στην άτυπη γενική της κατηγορίας.
Ελπίζουμε στην Κύμη να μην έχει μείνει το παραμικρό σημάδι στο «όπλο» του ταχύτατου Κώστα Πατσουρέα. Κωστή(!), συγχαρητήρια για την προσπάθεια.