Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Εκτός ΣΟΑΑ και ΕΝΙΑΙΟΥ ο Παπαρινόπουλος 4/10/2005 4:36 μμ

Αντώνης Παπαρινόπουλος
Με μια απόφαση καταπέλτη, ο ΣΟΑΑ διαγράφει οριστικά από τις τάξεις του, τον Αντώνη Παπαρινόπουλο, γεγονός που του απαγορεύει την περαιτέρω συμμετοχή του στο φετινό Πρωτάθλημα Ενιαίου!

To rally.gr, θέλοντας να κρατήσει τις ισορροπίες επικοινώνησε αμέσως μετά με τον Αντώνη Παπαρινόπουλο ο οποίος δήλωσε σχετικά:
“Θεωρώ την απόφαση σκληρή, άδικη και τραβηγμένη, ωστόσο δεν μπορώ να πω πως δεν την περίμενα. Γενικά είμαι δυσαρεστημένος με τους ανθρώπους του Ενιαίου, τόσο από πλευράς ΣΟΑΑ όσο και από πλευράς τεχνικών εφόρων. Η απόφαση δε με απασχολεί ιδιαίτερα αφού από εκείνη την ημέρα στα Μέγαρα είχα αποφασίσει να μην ξανασυμμετάσχω στο φετινό πρωτάθλημα.” _Ε.Δ(nodas@4troxoi.gr)

Ακολουθεί η απόφαση του ΣΟΑΑ, έτσι όπως ακριβώς δημοσιοποιήθηκε στο επίσημο site του Συνδέσμου:

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ
Σ.Ο.Α.Α.

Συνεδρίαση της 28/9/05
Η Πειθαρχική Επιτροπή αποτελούµενη από τους Φ. Αντωνιάδη, Ν. Νασιόπουλο, Ι Χιονίδη, Ν. Τσάδαρη, Α. Σακελλαρίου, συγκροτήθηκε σε σώµα και εξέλεξε παµψηφεί τον Φίλιππο Αντωνιάδη στη θέση του Προέδρου.
Στη συνεδρίαση παρίσταται και ο Γενικός Γραµµατέας του Σ.Ο.Α.Α., Α. Ιγγλέσης, άνευ
δικαιώµατος ψήφου.
Η Επιτροπή συνεδριάζει για να εκδικάσει τις υποθέσεις των αγωνιζόµενων 1.Αντώνιου
Παπαρινόπουλου, 2. Νίκου Σταγόπουλου για παραβάσεις που διέπραξαν κατά τον αγώνα του Ενιαίου στα Μέγαρα Αττικής την 17-18/9/05 σύµφωνα µε το από 26/9/05 παραπεµπτικό έγγραφο του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α..
Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού άκουσε τις καταθέσεις των µαρτύρων Δήµου Ριζικάρη και
Δηµήτριου Μιχελακάκη, οι οποίοι ήσαν υπεύθυνοι και παρατηρητές του Σ.Ο.Α.Α. κατά τη διεξαγωγή του άνω αγώνα, την ανάλυση του τεχνικού συµβούλου Παύλου Αλέπη, όπως και το video του αγώνα.
Αφού άκουσε και τις απόψεις των παραπεµποµένων ενώπιον του, παραπεµποµένων Αντώνη Παπαρινόπουλου και Νίκου Σταγόπουλου, συσκέφθηκε µε τη συµµετοχή µόνο των µελών του και κατέληξε οµόφωνα στην ακόλουθη απόφαση.

Για τον Αντώνη Παπαρινόπουλο :
Επειδή αποδεδειγµένα ευρέθησαν παγάκια στο φιλτροκούτι του αυτοκινήτου του, τα οποία σύµφωνα µε τις γνώµες των ειδικών και την κοινή πείρα βελτιώνουν την απόδοση του κινητήρα του αγωνιστικού αυτοκινήτου του.
Επειδή ο παραπεµπόµενος εσκεµµένα προέβη στην πράξη του αυτή, την οποία όπως δήλωσε την έχει επαναλάβει πολλάκις στο παρελθόν.
Επειδή η πράξη αυτή αντίκειται και καταστρατηγεί τους κανονισµούς του Ενιαίου, για τον θεσµό του οποίου ο ίδιος εξεφράσθη απαξιωτικά.
Επειδή ο παραπεµπόµενος είναι υπότροπος καθόσον στο παρελθόν έχει διαπράξει και άλλη παράβαση για την οποία έχει τιµωρηθεί.
Επιβάλλει στον Αντώνιο Παπαρινόπουλο την ποινή της οριστικής διαγραφής του από µέλος του Σ.Ο.Α.Α., µε συνέπεια τη µή περαιτέρω συµµετοχή του στο Πρωτάθληµα Ενιαίου και. διατάσσει την εκτέλεση της ανασταλείσας σε βάρος του, ποινής χρηµατικού προστίµου 1.500 ευρώ που του είχε επιβληθεί µε την από 17/5/05 απόφαση της Π.Ε. του Σ.Ο.Α.Α. και µε παρακράτηση όλων των χρηµατικών επάθλων που δικαιούται.

Για τον Νίκο Σταγόπουλο :
Επειδή αποδεδειγµένα αυτός επέπεσε στο πίσω µέρος του αυτοκινήτου του Παπαρινόπουλου χωρίς όµως, όπως εκτιµήθηκε και από τις µαρτυρίες και από την εικόνα του video, να έχει πρόθεση προς τούτο.
Επειδή όµως από την άστοχη αυτή οδηγική ενέργεια του ωφελήθηκε στην τελική κατάταξη του αγώνα σε σχέση µε τον συναθλητή του που τον εξέτρεψε από την πορεία του.
Επιβάλλει στον Νίκο Σταγόπουλο την ποινή της αφαίρεσης του χρηµατικού επάθλου που
δικαιούται από τον αγώνα αυτό και της προσωρινής του διαγραφής από µέλος του Σ.Ο.Α.Α. διάρκειας δύο µηνών. Η εκτέλεση του Β’σκέλους αυτού της ποινής αναστέλλεται µέχρι 31/12/05.

ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΤΟΥ
Σ.Ο.Α.Α.

Συνεδρίαση της 3/10/05
Η Πειθαρχική Επιτροπή αποτελούµενη από τους Φ. Αντωνιάδη, Ν. Νασιόπουλο, Ι Χιονίδη, Ν. Τσάδαρη, Α. Σακελλαρίου, συγκροτήθηκε σε σώµα και εξέλεξε παµψηφεί τον Φίλιππο Αντωνιάδη στη θέση του Προέδρου.
Στη συνεδρίαση παρίσταται και ο Γενικός Γραµµατέας του Σ.Ο.Α.Α., Α. Ιγγλέσης, άνευ
δικαιώµατος ψήφου.
Η Επιτροπή συνεδριάζει για να εκδικάσει την υπόθεση του αγωνιζοµένου Β. Ζάχου για
παράβαση που διέπραξε κατά τον αγώνα του Ενιαίου στα Μέγαρα Αττικής την 17-18/9/05 σύµφωνα µε το από 26/9/05 παραπεµπτικό έγγραφο του Δ.Σ. του Σ.Ο.Α.Α..
Η Πειθαρχική Επιτροπή αφού άκουσε την κατάθεση του µάρτυρος .ήµου Ριζικάρη, ο οποίος ήσαν υπεύθυνος και παρατηρητής του Σ.Ο.Α.Α. κατά τη διεξαγωγή του άνω αγώνα, όπως και το video του αγώνα και αφού άκουσε και την άποψη του Β. Ζάχου, συσκέφθηκε µε τη συµµετοχή µόνο των µελών του και κατέληξε οµόφωνα στην ακόλουθη απόφαση.
Επειδή αποδεδειγµένα αυτός επέπεσε στο εµπρός/πλάγιο µέρος του αυτοκινήτου του Νίκου Σταγόπουλου τρεις φορές µε πρόθεση να αποτρέψει πιθανή προσπέραση, πράγµα που τελικά επέτυχε
Επιβάλλει στον Βασίλη Ζάχο την ποινή της αφαίρεσης του χρηµατικού επάθλου που
δικαιούται από τον αγώνα αυτό και της προσωρινής του διαγραφής από µέλος του Σ.Ο.Α.Α.
διάρκειας δύο µηνών. Η εκτέλεση του Β’ σκέλους αυτού της ποινής αναστέλλεται µέχρι
31/12/05.
Τέλος παραγγέλει την δηµοσίευση της απόφασης.

Η ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ
Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ, ΤΑ ΜΕΛΗ
Οι Βασίλης Ζάχος και Νίκος Σταγόπουλος αντιμετωπίζουν ποινή αφαίρεσης του χρηµατικού επάθλου που
δικαιούνται από τον αγώνα αυτό και της προσωρινής τους διαγραφής από µέλη του Σ.Ο.Α.Α.
διάρκειας δύο µηνών. Η εκτέλεση του Β’ σκέλους αυτού της ποινής αναστέλλεται µέχρι
31/12/05.