Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

«Θα κριθούμε από το αποτέλεσμα!» 12/5/2004 5:29 μμ

Ο Πρόεδρος της ΕΛΠΑ, κ. Βασίλης Δεσποτόπουλος
Αυτό ήταν το κύριο νόημα της συνέντευξης τύπου της ΕΛΠΑ που δόθηκε σήμερα το μεσημέρι στα γραφεία της λέσχης. Δια στόματος του Προέδρου κ. Βασίλη Δεσποτόπουλου, αλλά κυρίως του νέου αντιπρόεδρου και υπεύθυνου των αγωνιστικών δραστηριοτήτων κ. Αλέξανδρου Μανιατόπουλου, οριοθετήθηκαν νέοι στόχοι για τον ελληνικό μηχανοκίνητο αθλητισμό.

Βαθιά τομή στο συνολικό πλαίσιο διοργάνωσης των ελληνικών αγώνων στα μηχανοκίνητα σπορ (Αυτοκίνητο, Μοτοσικλέτα και Καρτ) επιχειρεί η νέα ηγεσία των αθλημάτων, με στόχους:

-Την ανάδειξη και προβολή των αγώνων
-Τη γενικότερη οικονομία
-Τη μείωση της περιβαλλοντικής όχλησης
-Την αναστροφή του κλίματος δυσφορίας εκ μέρους του κοινωνικού συνόλου

Όπως ανακοίνωσε στη διάρκεια συνέντευξης Τύπου ο αντιπρόεδρος της ΕΛΠΑ και αρμόδιος για την Αγωνιστική Δραστηριότητα κ. Αλέξανδρος Μανιατόπουλος:

Ο αντιπρόεδρος, κ. Αλέξανδρος Μανιατόπουλος
-Οι αποφάσεις της ΕΛΠΑ/ΕΘΕΑ/ΕΘΕΑΜ που θα μελετηθούν από τώρα σταδιακά και θα εφαρμοστούν σε όλους τους αγώνες από τη νέα αγωνιστική χρονιά, το 2005, αποσκοπούν πρόσθετα στην αποκατάσταση της τάξης στους ελληνικούς αγώνες και στη δημιουργία συνθηκών απόλυτης διαύγειας, αποτελεσματικότητας και οικονομίας.

Οι αποφάσεις αυτές συνοψίζονται ως εξής:
-Κατάργηση του αγωνιστικού τμήματος της ΕΛΠΑ και ενίσχυση των λεσχών της περιφέρειας. Η ΕΛΠΑ θα ασχολείται μόνο με την οργάνωση του Ράλι Ακρόπολις και του Ράλι ΕΛΠΑ.
-Διεξαγωγή αγώνων και πρωταθλημάτων με βάση τα δεδομένα ευρωπαϊκών χωρών που πλησιάζουν στα δικά μας, με λειτουργία ισχυουσών αναγνωρίσεων τύπου (Homologations), ώστε να αναπτυχθεί κλίμα εμπιστοσύνης ανάμεσα στην αρχή του σπορ, διοργανωτές και αγωνιζόμενους.
-Τήρηση όλων των κανόνων ασφαλούς διοργάνωσης για την ασφάλεια των αγώνων και των αγωνιζομένων.

«Στοχεύουμε στην ριζική αναβάθμιση των ελληνικών αγώνων με εφαρμογή ριζοσπαστικών αποφάσεων, που εξασφαλίζουν:
Η παρουσία και η αγωνία των ανθρώπων του τύπου, αποδεικνύει τον ενδιαφέρον που υπάρχει για την τύχη του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
-Οικονομία σε αγωνιζόμενους και διοργανωτές, και
-Απόλυτη διαφάνεια ως προς τη διεξαγωγή τους από πλευράς κανονισμών» δήλωσε ο κ. Μανιατόπουλος και πρόσθεσε:
«Ευελπιστούμε ότι η εφαρμογή μιας νέας αντίληψης στο σπορ, θα φέρει και πάλι χορηγούς στους αγωνιζόμενους και τους διοργανωτές, θα αυξήσει το ενδιαφέρον του κοινού και θα δώσει σημαντικές δυνατότητες για την προσέλκυση και ανάδειξη νέων οδηγών».

Στην συνέντευξη τύπου μεταξύ άλλων ανακοινώθηκε και το νέο ΔΣ της ΕΘΕΑ. Πρόεδρος λοιπόν, της επιτροπής είναι ο κ. Αλέξανδρος Μανιατόπουλος, αντιπρόεδρος ο κ. Αντώνης Ιακωβάκης και μέλη οι κύριοι Στράτης Χατζηπαναγιώτου, Χρίστος Πλατής, Γιάννης Μεσημέρης και η κυρία Κατερίνα Χαλιβελάκη.

Άνθρωποι των ελληνικών αγώνων όλοι τους, που σίγουρα θέλουν το καλό τους γιατί πολύ απλά ανήκουν σε αυτούς…Καλή επιτυχία στο δύσκολο έργο τους!_Μ.Σαλ.( manoliss@4troxoi.gr)

Διαβάστε ακόμη: Pιζοσπαστικές αλλαγές!

Δύσκολος δρόμος, αλλά όπως προείπαμε θα κριθούν από το αποτέλεσμα.