Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Προβλέψτε και Κερδίστε 2003: Ο μεγάλος τυχερός! 10/1/2004 1:12 μμ

Χορεύοντας στην βροχή στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων!
Με απόλυτη επιτυχία, ολοκληρώθηκε για τέταρτη συνεχή χρονιά, ο διαγωνισμός των 4Τροχών σε συνεργασία με την Peugeot, «Προβλέψτε και Κερδίστε». Μετά από μία χρονιά… προβλέψεων με θέμα το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι, οι 40 επικρατέστεροι και πιο σωστοί στις προβλέψεις τους, συγκεντρώθηκαν στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων για την ανάδειξη του τελικού νικητή και υπερτυχερού, ο οποίος θα αποχωρούσε με το Peugeot 206 XS. Ο 27χρονος εκπαιδευτικός από τις Σέρρες, Περικλής Μοσχίδης, μας είπε αμέσως μετά την επιτυχία του: «Δεν έχω πιστέψει ακόμη ότι θα φύγω από εδώ με ένα Peugeot 206 XS! Είναι η δεύτερη συνεχόμενη φορά που παίρνω μέρος στον διαγωνισμό».

O πολύ κακός καιρός και η βροχή που επικρατούσε από νωρίς, δεν απέτρεψε τους νικητές του διαγωνισμού να παραβρεθούν στην πίστα των Μεγάρων και στην γιορτή που είχε στηθεί προς τιμή τους. Στο περιθώριο της εκδήλωσης, όλοι οι νικητές του διαγωνισμού, εκτός από διάφορα αναμνηστικά της Peugeot τα οποία κέρδισαν, είχαν την χαρά και ευκαιρία να συνοδηγήσουν σε αγωνιστικά Peugeot, με οδηγούς πρωταγωνιστές των αγώνων. Τέσσερα 106 Rallye με τους Δημήτρη Αμαξόπουλο, Θοδωρή Κούλη, Θάνο Ζιώζια και Γιάννη Χαρπίδη στα πηδάλια, αλλά και το 206 της επίσημης αντιπροσωπείας με τον Άρη Ιαβέρη στο τιμόνι, έδωσαν μία αγωνιστική γεύση στους νικητές του διαγωνισμού.

Μπορεί, λοιπόν, το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ράλι του 2003 να πέρασε στην ιστορία, αλλά αυτό του 2004 βρίσκεται προ των πυλών, όπως και ο διαγωνισμός του «Προβλέψτε και Κερδίστε», ο οποίος φέτος θα περάσει στο πέμπτο έτος ζωής του, χαρίζοντας αυτή την φορά ένα Peugeot 307 XS 1.4. Ραντεβού στο Μόντε Κάρλο_Π.Τ./Μ.Σαλ.
Δεν χρειάζεται να πούμε τίποτα παραπάνω, το χαμόγελο το μεγάλου τυχερού τα λέει όλα!