Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Το «Ακρόπολις» ξεφαντώνει 18/7/2003 3:19 πμ

Αρκετές ώρες μετά τα μεσάνυχτα τελείωσε η καθιερωμένη, πια, γιορτή των συντελεστών του Ράλι Ακρόπολις. Η οργανωτική επιτροπή του εθνικού μας αγώνα, με την πολύτιμη βοήθεια της Ford Motor Hellas, ετοίμασε ένα μεγάλο γλέντι για όλους όσους βοήθησαν στη διεξαγωγή του 50ου Ράλι Ακρόπολις.

Απαλλαγμένοι από το άγχος των χρονομέτρων, των κανονισμών και όλων των άλλων υποχρεώσεων που απαιτεί ένας αγώνας του παγκοσμίου πρωταθλήματος ράλι, οι συντελεστές του «Χρυσού» Ακρόπολις έριξαν σήμερα την αυλαία του αγώνα και διασκέδασαν μέχρι πρωίας. Ήταν όλοι εκεί, από τον Πρόεδρο της οργανωτικής επιτροπής, κ. Βασίλη Δεσποτόπουλο και τα στελέχη του, την Αλυτάρχη του αγώνα, κα Ανίτα Πασαλή και τους βοηθούς της, τους ανθρώπους του γραφείου Τύπου, τους πλοηγούς, τους κριτές και χρονομέτρες, τους υπεύθυνους του σέρβις πάρκ και τους τεχνικούς εφόρους μέχρι τους εθελοντές-φύλακες των ε.δ. από το «Forum 4Τροχοί» και όλους τους αφανείς «εργάτες» αυτού του αγώνα.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης που έγινε, στο Golf της Γλυφάδας, ο Πρόεδρος της οργανωτικής επιτροπής και Πρόεδρος της ΕΛΠΑ κος Δεσποτόπουλος ευχαρίστησε θερμά όλους όσους συνέβαλαν στην άψογη διεξαγωγή του 50ου «Χρυσού» Ράλι Ακρόπολις και αφού ευχαρίστησε την Ford Motor Hellas που ήταν η χορηγός της εκδήλωσης, ζήτησε τη βοήθεια και τη συμπαράσταση όλων για ένα καλύτερο 51ο Ράλι Ακρόπολις.

Λίγο μετά τα μεσάνυχτα, καθώς η ζέστη είχε αρχίσει να υποχωρεί, η πίστα γέμισε και το γλέντι άναψε για τα καλά. Και μέχρι το επόμενο «Ακρόπολις»… ο χορός καλά κρατεί ._Σω.Κ. (sockil@techlink.gr)
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση