Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

CART: Υπερθέαμα στο Cleveland 4/7/2003 10:22 μμ

Ένας από τους 23 πύργους που φωτίζουν την πίστα
Με μεγάλη αγωνία αναμένουν οι φίλοι του CART τον 9ο γύρο του πρωταθλήματος που θα γίνει το βράδυ της Κυριακής στο αεροδρόμιο Burke του Cleveland. Δεν είναι μόνο η συναρπαστικότατη μάχη στη κορυφή της βαθμολογίας, ούτε η διαμόρφωση της πίστας που με το πλάτος της ευνοεί τα προσπεράσματα.

Οι δυο αυτοί παράγοντες αν και σημαντικοί, ωχριούν μπροστά σε αυτόν που κλέβει τη παράσταση για φέτος: Τη διεξαγωγή του αγώνα τη νύχτα. Σε ένα εγχείρημα που δεν έχει προηγούμενο για αθλητικό γεγονός, η πίστα θα φωτιστεί από 23 πύργους που κυριολεκτικά θα κάνουν τη νύχτα, μέρα. Όχι ότι θα βοηθήσει και πολύ τους πιλότους αυτό. Τόσο το παιχνίδι των σκιών όσο και το χάσιμο στο σκοτάδι των σημείων αναφοράς στις στροφές θα δημιουργήσει πονοκεφάλους στον Paul Tracy, τον Sebastien Bourdais, τον Michel Jourdain και τη παρέα τους.

Πατήστε για μεγέθυνση
Ηλιοβασίλεμα στο Cleveland
Όμως αν οι οδηγοί προβληματίζονται, οι θεατές θα απολαύσουν! Ήδη οι πρώτες φωτογραφίες που φτάνουν από την πίστα είναι πραγματικά μαγευτικές. Είτε στο ηλιοβασίλεμα, είτε στο σκοτάδι τα μονοθέσια με τα κατάλληλα για τις συνθήκες ανακλαστικά χρώματα των χορηγών ξεδιπλώνουν όλη τους τη φωτογένεια. Επιπλέον, αποκλειστικά για αυτόν τον αγώνα τα αυτοκίνητα θα έχουν κάποια μεταλλικά κομμάτια στο κάτω μέρος τους με σκοπό τη δημιουργία βροχής από σπίθες κάθε φορά που αυτά θα περνούν πάνω από τα άφθονα σαμαράκια τις πίστας!

Θα σταματήσουμε όμως εδώ και θα παραδώσουμε τη σκυτάλη στον ταλαντούχο φακό της Automedia γιατί όπως λένε μια εικόνα αξίζει όσο χίλιες λέξεις.
Απολαύστε!


Κ.Λ.
leonis@rally.gr
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση
Πατήστε για μεγέθυνση