Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Θα ανανεώσει ο Schumacher; 12/3/2003 6:49 μμ

H Ferrari έκανε πρόταση στο Michael Schumacher να παραμείνει στην ομάδα και μετά το 2004, σύμφωνα με το μάνατζερ του Γερμανού οδηγού, Willi Weber.
«Δε βιαζόμαστε. Η Ferrari πρότεινε στον Michael να συνεχίσει να αγωνίζεται γι’ αυτήν και μετά τα τέλη του 2004. Ο Michael θα με ενημερώσει όταν αποφασίσει για το μέλλον του. Τότε, θα ανακοινώσουμε και τα πλάνα του», ανέφερε ο Weber στη γερμανική εφημερίδα «Die Welt».
Το συμβόλαιο του 34χρονου λήγει στα τέλη του 2004. Πριν από λίγες ημέρες ο πέντε φορές παγκόσμιος πρωταθλητής είχε δηλώσει ότι μέσα στο 2003 θα αποφασίσει για το τι πρόκειται να κάνει στο μέλλον. Ο Schumacher βρίσκεται στο δυναμικό της Ferrari από το 1996.

Ο Willi Weber, επίσης, μάνατζερ του Ralf Schumacher διασκέδασε τις φήμες που ήθελαν τον 26χρονο οδηγό της Williams να βρίσκεται σε συζητήσεις με την Toyota, για μια μελλοντική θέση στην ιαπωνική ομάδα, μετά τη λήξη του συμβολαίου του το 2004. Ωστόσο, ο μάνατζερ των Schumacher παραδέχτηκε ότι η Toyota και η McLaren αποτελούν τις πιο προσιτές επιλογές για τον Ralf, από τη στιγμή που θα φύγει από τη Williams. «Η Toyota βρίσκεται στην κορυφή των ομάδων που προτιμώ. Είναι λάθος, όμως, να αρχίσουμε τις επαφές για νέο συμβόλαιο από τη στιγμή που δεν έχει λήξει το υπάρχον. Κάτι τέτοιο θα ήταν άδικο απέναντι στη Williams, η οποία, φυσικά, παραμένει η πρώτη προτεραιότητά μας».
Απόδοση: Ε.Λ.
(elyk@techlink.gr)