Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

GTI Cup-Dubai: Ο Κωνσταντίνος Παπαντώνης στέφεται πρωταθλητής! 10/4/2007 3:54 μμ

Η απονομή του κυπέλλου στον Κωνστανίνο Παπαντώνη
Παρά το γεγονός ότι απομένει ακόμη ένας γύρος στο GTΙ Cup για να ολοκληρωθεί η σεζόν, ο Κωνσταντίνος Παπαντώνης εξασφάλισε τον τίτλο της κατηγορίας, στη δεύτερη σεζόν διεξαγωγής της!

Στον πρώτο αγώνα του 7ου γύρου του GTI Cup που έλαβε χώρα στην πίστα του Dubai, ο Κωνσταντίνος Παπαντώνης ήρθε δεύτερος, ενώ στον δεύτερο κατέκτησε τη νίκη, αυξάνοντας τη διαφορά που τον χωρίζει από τον δεύτερο στο πρωτάθλημα, Yazan Rijleh στους 35 βαθμούς, γεγονός που σημαίνει ότι ακόμη και αν δε βαθμολογηθεί στον τελικό γύρο της σεζόν, οι αντίπαλοί του δεν έχουν την ευκαιρία να καλύψουν τη διαφορά που έχει ήδη χτίσει. Κατά συνέπεια, ο Κωνσταντίνος Παπαντώνης χρίστηκε από τώρα πρωταθλητής της δεύτερης σεζόν στην ιστορία της κατηγορίας!

Ας δούμε όμως τι συνέβη στον αγώνα… Μετά από κάποια απογοητευτικά αποτελέσματα στον 6ο γύρο του πρωταθλήματος, ο Κώστας δεν κατάφερε να παρευρεθεί στην πίστα στις δοκιμές πριν την ημέρα του αγώνα, λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων που τερματίστηκαν μόλις το πρωί της ημέρας του αγώνα, που σήμαινε ότι αναγκάστηκε να πάει κατευθείαν από το γραφείο στην πίστα καταφέρνοντας να παραμείνει ξύπνιος και να ολοκληρώσει τις κατατακτήριες δοκιμές.

Στον πρώτο αγώνα, o Mohammad Al Falasi κατάφερε να διατηρήσει πίσω του τον Κωνσταντίνο μέχρι το νήμα και να κατακτήσει την πρώτη νίκη στην καριέρα του. Ωστόσο στη ρεβάνς της μονομαχίας τους κατά τον δεύτερο αγώνα, στην οποία η πρωτοπορία άλλαζε χέρια σχεδόν σε κάθε γύρο, ο συμπατριώτης μας πραγματοποίησε το καταλυτικό προσπέρασμα επί του αντιπάλου του στο 10ο γύρο και τερμάτισε πρώτος, πανηγυρίζοντας συνάμα και την κατάκτηση του τίτλου!

Το πρωτάθλημα θα ολοκληρωθεί την Παρασκευή, 27 Απριλίου.
Φ.Λ.
fab@4troxoi.gr
Η συναρπαστική μάχη για την πρωτοπορία με τον Mohammad Al Falasi