Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Ανάβαση Αγίας Άννας: 2ος γύρος! 28/3/2006 4:06 μμ

Θα μπορέσει άραγε ο Νικόλας Περατινός (φωτ.) να επαναλάβει το θρίαμβο της Ριτσώνας ή ο «Λεάς» θα ανέβει το βουνό με κεκτημένη από το Ολυμπιακό;
Η μάχη έχει ανάψει για τα καλά στο Micra Racing και η Αγία Άννα αναμένεται με τεράστιο ενδιαφέρον!
Η Α.Λ.Φ.Α.Λ. διοργανώνει το Σαββατοκύριακο 1-2 Απριλίου τον 2ο γύρο του Πρωταθλήματος Αναβάσεων, την Ανάβαση Αγίας Άννας. Στον αγώνα συμμετέχουν αυτοκίνητα των κατηγοριών Ν - Α και E, καθώς και οι συμμετέχοντες του Ενιαίου Πρωταθλήματος και Micra Racing.

Η διαδρομή είναι η γνωστή σε όλους μας -από την Αγία Τριάδα προς την Αγία Άννα του Δήμου Κορώνειας- και όπως όλες του Πρωταθλήματος έχει και αυτή τις ιδιαιτερότητές της. Πρόκειται για μία τεχνική «ειδική», με αρκετά στενό και κλειστό κομμάτι στην αρχή της και «πατημένο» –που κρατάει καλά- στα τελειώματα. Οι εναλλαγές αυτές, είναι που την καθιστούν και μία από τις πιο αγαπημένες αναβάσεις όλων των οδηγών.

Ο πρώτος γύρος του Πρωταθλήματος στην Ριτσώνα, άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες και κλάσεις, γεγονός το οποίο καθιστά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα την «μάχη» στην Αγία Άννα.

Πέρα όμως από τους «γνωστούς άγνωστους» του Πρωταθλήματος οι οποίοι για ακόμη μια φορά θα οδηγήσουν στο όριο, όπως άλλωστε προστάζουν οι κανόνες των Αναβάσεων, στην Αγία Άννα θα «κονταροχτυπηθούν» για πρώτη φορά φέτος και οι συμμετέχοντες του Ενιαίου Πρωταθλήματος με MG ZR 105, θεσμός ο οποίος οριστικοποιήθηκε μόλις την προηγούμενη εβδομάδα. Οι δεκαεφτά περσινοί «Ενιαίοι» φέτος έμειναν εφτά (τουλάχιστον για τον πρώτο αγώνα) αλλά αν όλα πάνε καλά μέχρι το επόμενο ραντεβού στην Ανάβαση Κύμης, η παρέα τους θα έχει μεγαλώσει!

Μαζί με όλους και οι έντεκα οδηγοί του Micra Racing, για τους οποίους ο αγώνας αποτελεί το τρίτο ραντεβού τους. Στην Ριτσώνα, ο ταχύτερος στην διαδρομή Παναγιώτης Χαλάτσης (νικητής στο Αχαιός) έχασε τελικά την θέση του με απόφαση των αγωνοδικών, γεγονός που έδωσε την νίκη στον Νίκο Βλάχο, o οποίος αντίστοιχα εγκατέλειψε στον δεύτερο αγώνα του θεσμού στο Ράλλυ της Αχαίας. Παρ’ όλα αυτά στην βαθμολογία του εσωτερικού Cup, προηγείται με 26 βαθμούς ο Γιώργος Μπάσδελης, ενώ με 22 και 20 αντίστοιχα ακολουθούν οι Γιώργος Καμμένος και Παναγιώτης Χαλάτσης.

Προδιαγραφές για ένα εντυπωσιακό Σαββατοκύριακο λοιπόν στην Αγία Άννα. Σας περιμένουμε!_Μ.Σαλ.(manoliss@4troxoi.gr)

Τις συμμετοχές μπορείτε να τις βρείτε στη σελίδα του αγώνα.

Ο τεχνικός έλεγχος θα γίνει το Σάββατο 1 Απριλίου (Προσοχή! Δεν είναι πρωταπριλιάτικο ψέμα…) από 08:30 έως 11:00 το πρωί στην Αγία Τριάδα και οι δοκιμές από τις 11.30 το πρωί έως τις 16.30 το μεσημέρι.

Η εκκίνηση του αγώνα θα γίνει την Κυριακή 2 Απριλίου στις 10:00 το πρωί.
Τηλέφωνα επικοινωνίας 2261080030 – 2261026352 - 6974147875.

Πληροφορίες σχετικά με τον αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ηλεκτρονική διεύθυνση της λέσχης www.alfal.gr, email alfal@otenet.gr
Η εκκίνηση για το Πρωτάθλημα Ενιαίου 2006 είναι πλέον γεγονός! Η μείωση των συμμετοχών μας στεναχωρεί όλους, αλλά ελπίζουμε τα νέα να είναι καλύτερα από τον επόμενο κιόλας αγώνα. Παρ΄όλα αυτά ο Βασίλης Ζάχος (φωτ.) και η παρέα του, μας υπόσχονται το καλύτερο!