Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Πρεμιέρα στο έπαθλο Rally Sprint Κρήτης 21/3/2006 12:03 μμ

Μεγάλοι νικητές του αγώνα και 1οι 1600άρηδες οι Άγγελος Σφίγγας – Δημήτρης Βιτσαξάκης.
Πολλοί θεατές, λίγες συμμετοχές και άψογη οργάνωση ήταν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου αγώνα της χρονιάς για το έπαθλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, που διοργάνωσε η Pro Action την Κυριακή 19 Μαρτίου, στη διαδρομή Αβδού – Ασκοί στο Ηράκλειο.
Οι λίγες συμμετοχές, μόλις 17, ήταν το μόνο μελανό σημείο του αγώνα και αν σκεφτούμε ότι πριν δύο εβδομάδες στο φιλικό αγώνα στα Χανιά είχαμε και εκεί λίγες συμμετοχές, βλέπουμε το μέλλον του φετινού επάθλου με πολλά ερωτηματικά. Μάρτιος μήνας και οι περισσότεροι αγωνιζόμενοι ισχυρίζονται ότι ακόμα δεν είναι έτοιμοι. – Μα...τον Αύγουστο περιμένουν να ετοιμαστούν; Τέλος πάντων, ελπίζουμε από τον επόμενο αγώνα ότι θα είναι όλοι έτοιμοι και θα λυθεί αυτό το πρόβλημα.

Στον αγώνα τώρα που δεν έλειψαν οι μάχες, τουλάχιστον στις τρεις κατηγορίες που συμπλήρωσαν, το θέαμα ήταν πλούσιο ανταμείβοντας τους θεατές που για άλλη μία φορά έδωσαν βροντερό παρόν. Στην κατηγορία 2001cc ΚΑΙ ΑΝΩ αγωνίστηκαν μόνο οι Πιτσάκης Μανόλης – Μαρτάκης Στέφανος με FORD EscortWRC, όμως ταλαιπωρήθηκαν από μηχανικά προβλήματα και δεν κατάφεραν κάτι καλό.
Στην κατηγορία 16001cc ΕΩΣ 2000cc επικράτησαν οι Κυριανιτάκης Μανόλης – Κουκλινός Νίκος με VW Golf GTI, ακολούθησαν οι Χαραλαμπίδης Ονήσιμος – Μαραυγάκη Κατερίνα με ίδιο αυτοκίνητο και 3οι οι Κτιστάκης Δημήτρης – Κτιστάκης Μάνος με PEUGEOT 306. Μεγάλοι άτυχοι οι Περάκης Αντρέας – Κουρουγκιαούρης Κώστας με PEUGEOT 206 KitCar που εγκατέλειψαν από μηχανική βλάβη.
1οι δίλιτροι οι Μανόλης Κυριανιτάκης – Νίκος Κουκλινός.
Στην κατηγορία 1401cc ΕΩΣ 1600cc νικητές ήταν οι Σφίγγας Άγγελος – Βιτσαξάκης Δημήτρης με CITROEN Saxo VTS, οι οποίοι ήταν και ταχύτεροι όλου του αγώνα, 2οι 1600άρηδες ήταν οι Δαμιανάκης Γιάννης – Σταματάκης Γιώργος με PEUGEOT 106 Rallye και 3οι οι Αμαριώτης Νίκος – Καλλέργης Νίκος με CITROEN Saxo VTS.

Στην κατηγορία ΕΩΣ 1400cc επικράτησαν οι Ιωαννίδης Γιώργος – Μανιαδάκης Μιχάλης με CITROEN AX, 2οι ήταν οι Σταυρουλάκης Σταύρος – Μεγαλακάκης Γιώργος με SUZUKI Swift GTI και 3οι οι Βρανάς Γιώργος – Δήμου Γιώργος με PEUGEOT 106 Rallye1300.
Αναλυτικά αποτελέσματα του αγώνα καθώς και βαθμολογίες του επάθλου Κρήτης θα βρείτε στην ιστοσελίδα των Κρητικών αγώνων, Cretan Racing News(www.crn.gr).
Ο επόμενος αγώνας για το έπαθλο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στην κλασική διαδρομή Βραχάσι, με διοργάνωση από τον Αγωνιστικό Όμιλο Λασιθίου, στις 9 Απριλίου.

Γιώργος Δαμανάκης(gdamanakis@crn.gr)
Στα μικρά επικράτησαν οι Γιώργος Ιωαννίδης – Μιχάλης Μανιαδάκης.
Ονήσιμος Χαραλαμπίδης – Κατερίνα Μαραυγάκη, 2οι στα δίλιτρα.