Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Στην Αυστραλία η πρώτη εμφάνιση του Focus WRC ’06! 7/10/2005 5:26 μμ

Τελικά, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο «όπλο» της ομάδας της Ford θα βρεθεί στις ειδικές διαδρομές του WRC από τη φετινή χρονιά.
Συγκεκριμένα, τα Focus WRC προδιαγραφών 2006 θα κάνουν την εμφάνισή τους στο ράλλυ Αυστραλίας, τελευταίο αγώνα του θεσμού για εφέτος. Στο συγκεκριμένο αγώνα, η βρετανική ομάδα θα συμμετάσχει με 4 αυτοκίνητα, δυο από τα οποία θα είναι προδιαγραφών 2006, ενώ τα άλλα δυο θα είναι προδιαγραφών 2004. Επίσης, θεωρείται σίγουρο πως στα πηδάλια του πρώτου Focus WRC ’06 θα βρίσκεται ο Toni Gardemeister.

Ο υπεύθυνος του ράλλυ Αυστραλίας, όσον αφορά στις σχέσεις με τους αγωνιζόμενους, Sam Phillips, εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από αυτή την εξέλιξη: «Αυτή είναι μια εκπληκτική εξέλιξη για τον αγώνα μας. Η Ford θα λάβει μέρος με 4 αυτοκίνητα, τη στιγμή που 2 θα είναι προδιαγραφών 2006. Επίσης, το ράλλυ Αυστραλίας αποτελεί σημαντική ευκαιρία για τους φίλους της Ford αφού θα μπορούν να συγκρίνουν τις επιδόσεις των δυο εκδόσεων του αυτοκινήτου, στα σκληρά χώματα της Αυστραλίας. Είμαστε ευτυχισμένοι που αποτελούμε μέρος του σχεδίου εξέλιξης του νέου αυτοκινήτου της Ford». _Ε.Δ( nodas@4troxoi.gr )