Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Loeb και Gronholm με Citroen το 2006; 5/10/2005 12:54 μμ

Σίγουρο θεωρούν κάποιοι το ενδεχόμενο συνύπαρξης των δύο με Citroen Xsara στην ίδια ομάδα!
Πιο έντονες από ποτέ είναι οι φήμες, ότι τη νέα χρονιά οι Loeb και Gronholm θα ενώσουν τις δυνάμεις τους, σε μία υπέρ ομάδα με Citroen Xsara!
Εδώ και αρκετό καιρό, συγκεκριμένα λίγους μήνες μετά αφού ακούστηκαν οι φήμες ότι η Citroen το 2006 θα συμμετάσχει στο θεσμό με Xsara, εν όψει της επιστροφής της το 2007 με την C4, ακούστηκε έντονα ότι εκτός από τον Loeb, Xsara θα οδηγεί και ο Marcus Gronholm! Στην Ιαπωνία, οι φήμες ανέφεραν ότι πλέον η συμφωνία έχει κλείσει και ότι οι δύο πρώην Παγκόσμιοι Πρωταθλητές θα οδηγήσουν Xsara προδιαγραφών 2006! Σύμφωνα με τις ίδιες φήμες, η Oreca είναι η ομάδα που θα έχει την ευθύνη προετοιμασίας και εξέλιξης των αυτοκινήτων. Η τελευταία έχει παράδοση στους αγώνες Ράλλυ, ενώ το 2003 είχε κατακτήσει το JWRC με το Renault Clio S1600 και τον Brice Tirabassi στα πηδάλια. Οι φήμες, δεν σταματούν εδώ, αφού λέγεται ότι χορηγός της όλης προσπάθειας θα είναι η Sony, μέσω του Playstation. Η τελευταία, μάλιστα, αποτελεί και έναν από τους προσωπικούς χορηγούς του Sebastien Loeb στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα.

Η Citroen, η οποία αναμένει τις αποφάσεις του συμβουλίου της επιτροπής Ράλλυ για να εξετάσει ενδεχόμενη επιστροφή της στο WRC το 2007, έχει ήδη εξελίξει Xsara προδιαγραφών 2006, δηλαδή με ενεργό μόνο το μεσαίο διαφορικό και τις αλλαγές στο σύστημα ψύξης, με δοκιμαστή τον Philippe Bugalski._Π.Τ.(panost@4troxoi.gr)