Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

WTCC - Oschersleben: Ανεβάζει στροφές η Seat ενόψει 2006 27/8/2005 12:15 μμ

Stephane Ortelli
Προετοιμασία ενόψει 2006 για τον Stephane Ortelli και την Oreca
Μια πρώτη ματιά στην πολιτική που θα ακολουθήσει η Seat την επόμενη σεζόν θα έχουμε την ευκαιρία να παρακολουθήσουμε στο Oschersleben.

Η κυριότερη μεταβολή για την Ισπανική ομάδα είναι η παρουσίαση της αγωνιστικής έκδοσης του νέου Leon στα χέρια του Jordi Gene. Το αυτοκίνητο έχει ήδη συμπληρώσει αρκετά χιλιόμετρα δοκιμών μακριά από αδιάκριτα βλέμματα και αναμένεται με ανυπομονησία καθώς η πίσω ανάρτηση του ταιριάζει περισσότερο στις απαιτήσεις της αγωνιστικής χρήσης από αυτή του Toledo. Ο Ισπανός θα εξακολουθήσει και στη Τουρκία να είναι ο μοναδικός των εργοστασιακών οδηγών που θα οδηγεί το Leon, πριν όλη η ομάδα περάσει στο νέο αυτοκίνητο στον αγώνα της Valencia.

Το άλλο μεγάλο νέο για τη Seat είναι η παρουσία του Stephane Ortelli με ένα Toledo στα χρώματα της Γαλλικής αντιπροσωπίας. Ο 35χρονος μόνιμος πρωταθλητής της μικρής κλάσης του FIA GT επιστρέφει στους αγώνες τουρισμού με την υποστήριξη της Oreca. Ήδη η ομάδα του Hugues De Chaunac φημολογείται ότι έχει συμφωνήσει τόσο με τον Ortelli όσο και με τον Yvan Muller για πλήρη εμπλοκή την νέα χρονιά.

Κ.Λ.
leonis@rally.gr
Jordi Gene
Το πανέμορφο Seat Leon θα κάνει το ντεμπούτο του στις πίστες στα χέρια του Jordi Gene