Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

5η Ανάβαση Αιγείρας: Με 108 συμμετοχές 9/6/2005 6:58 μμ

Στις δύο αναβάσεις που έχουν πραγματοποιηθεί σε Αγία Άννα και Κύμη ο Λεωνίδας Κύρκος έχει κάνει τον απόλυτο χρόνο. Θα το επαναλάβει και στην Αιγείρα;
Ο θίασος του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αναβάσεων μεταφέρεται στην Αιγείρα για τη διεξαγωγή του 4ου γύρου του. Μετά την επιτυχημένη ανάβαση Κύμης που αρίθμησε πάνω από 110 συμμετοχές, η διαδρομή της αρχαίας Αιγείρας έχει την τιμητική της.

Φυσικά, το «παρών» θα δώσουν οι περισσότεροι πρωταγωνιστές των βουνών από όλες τις κατηγορίες (Ν, Α, Ε και Nat.), η δημοφιλής πλέον κατηγορία με τα Ιστορικά και τα Nissan Micra. Αν και οι συμμετοχές είναι λιγότερες σε σχέση με πέρυσι, οι αγωνιζόμενοι υπόσχονται επιδόσεις και θέαμα στην τεχνική και απαιτητική διαδρομή της Αιγείρας.

Οι κλάσεις Α/6, Α/5 εμφανίζονται με αρκετές συμμετοχές, καθώς και οι Ν/2 και Ν/3 (η Ν/3 συγκριτικά με την περσινή σεζόν). Δυστυχώς, η Ν/4 έχει μία μόνο συμμετοχή αυτή του Δημήτρη Κύρκου Junior, ενώ η κατηγορία Ε για ευνόητους λόγους έχει συγκεντρώσει 20 συμμετοχές, με την κλάση Ε/10, όμως, να υστερεί.

Ήρεμος αλλά πάντα εντυπωσιακός ο Μάριος Ξανθάκος προηγείται προς το παρόν στην κλάση της Ν/3.
Επίσης, η ΦΙΛ.Μ.Π.Α. που έχει αναλάβει την οργάνωση της ανάβασης, έχει προγραμματίσει πολιτιστικές εκδηλώσεις για να δώσουν έναν πιο εορταστικό κλίμα στον αγώνα.

Να σημειωθεί ότι έχει προβλεφθεί χώρος για περίπου 2.500 θέσεις πάρκινγκ. Οι χρονομετρημένες δοκιμές του Σαββάτου ξεκινούν στις 11:30 και ο αγώνας της Κυριακής στις 09:30.

Αναλυτικά τις συμμετοχές και το πρόγραμμα, μπορείτε να τα βρείτε στις σελίδες του αγώνα
Ε.Λ.( elyk@4troxoi.gr )