Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Red Bull Ferrari! 9/6/2005 11:25 πμ

O ιδιοκτήτης της Red Bull Racing, Dietrich Mateschitz.
H Red Bull Racing θα μετονομαστεί σε Red Bull Ferrari το 2006, σύμφωνα με δηλώσεις του Αυστριακού Dietrich Mateschitz που είναι ιδιοκτήτης της ομάδας.
Η εταιρεία ενεργειακών ποτών αγόρασε πέρυσι την Jaguar Racing και την ονόμασε Red Bull Racing. Ο Mateschitz τόνισε ότι ένας από τους βασικούς λόγους που προτίμησε να συνεργαστεί με τη Ferrari είναι η χρήση του διάσημου ονόματός της.
"Η Ferrari είναι ο ιδανικός συνεργάτης για μας. Διαθέτει αξιοπιστία, κορυφαία απόδοση και ένα πανίσχυρο εμπορικά όνομα. Επίσης είναι σημαντικό για μας το ότι και η Ferrari ήθελε αυτή τη συνεργασία" τόνισε ο Αυστριακός στην εφημερίδα της χώρας του "Motorsport Aktuell".
Ο Mateschitz αρνήθηκε να επιβεβαιώσει ότι η ομάδα του έχει ήδη συμφωνήσει για να χρησιμοποιεί του χρόνου ελαστικά Bridgestone αλλά παραδέχτηκε ότι το σκέπτονται: " Μας ενδιαφέρει να είμαστε ανταγωνιστικοί και πιστεύω ότι του χρόνου η Bridgestone θα είναι ανταγωνιστική" τόνισε ο ιδιοκτήτης της Red Bull και συνέχισε: " και οι δυο κατασκευαστές ελαστικών θέλουν να συνεργαστούν μαζί μας. Περιμένουμε τις προσφορές τους. Το οικονομικό παίζει φυσικά σημαντικό ρόλο. Φέτος πληρώνουμε για τα ελαστικά Michelin".
Ο Mateschitz αρνήθηκε ότι του ασκούνται πιέσεις από τη Ferrari για να συνεργαστεί με τη Βridgestone: "Ότι κι αν γίνει πρέπει να αποφασίσουμε σύντομα γιατί οι μηχανικοί που ασχολούνται με τη σχεδίαση του νέου μονοθεσίου θέλουν να γνωρίζουν τα ελαστικά που θα χρησιμοποιεί" κατέληξε ο Αυστριακός!
Τ.Π.
takis@4troxoi.gr