Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

O Εcclestone διαψεύδει τις φήμες για το Τουρκικό GP! 4/6/2005 11:13 πμ

Ο ισχυρός άντρας της Formula 1, ο άνθρωπος ο οποίος διαχειρίζεται τα εμπορικά δικαιώματα του θεσμού, ο Bernie Ecclestone έσπευσε χτες να ταχτεί στο πλευρό των Τούρκων όσον αφορά στα χρονοδιαγράμματα κατασκευής της πίστας.
" Είμαστε απόλυτα ικανοποιημένοι από όσα έχουν γίνει και από το πως έχουν γίνει. Δεν βλέπω να υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα" τόνισε ο Ecclestone στους δημοσιογράφους απαντώντας στις έντονες φήμες των τελευταίων ημερών.
Το Τουρκικό GP είναι προγραμματισμένο για τις 21 Αυγούστου.
Όσον αφορά στα δημοσιεύματα του τοπικού Τύπου για την ασύμφορη οικονομικά συμφωνία, ο Εcclestone είπε: "Οι Τούρκοι απολαμβάνουν την καλύτερη οικονομική συμφωνία που έχει γίνει στην Ευρώπη. Ο λόγος που τους προσφέραμε μια τόσο καλή συμφωνία είναι ότι δεν ήρθαμε εδώ για να βγάλουμε λεφτά, αλλά για να βοηθήσουμε την Τουρκία στην προσπάθειά της να ενταχθεί στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Πιστεύω ότι είμαστε οι κατάλληλοι για να βοηθήσουμε την Τουρκία σ' αυτό το σκοπό".
Θυμίζουμε ότι η Τουρκία έχει ήδη αποσπάσει ημερομηνία ένταξης των διαπραγματεύσεων - Οκτώβριος 2005 - αλλά οι περισσότερες Ευρωπαϊκές χώρες μάλλον δεν καλοβλέπουν την ένταξή της στην Ευρωπαϊκή Ένωση.
Τέλος οφείλουμε να σημειώσουμε την εντελώς αντίθεση εικόνα ανάμεσα στους ανθρώπους της ΔΟΕ και τον "πολύ" κ. Jacques Rogge ο οποίος έψαχνε πέρυσι ευκαιρία για να κακολογήσει την Ελλάδα.
Δείτε πόσο έξυπνα, ευγενικά και προστατευτικά προς τους ανθρώπους που έχει κάνει συμφωνία μαζί τους, λειτουργεί ο Bernie Ecclestone.
Σίγουρα οι άνθρωποι της ΔΟΕ έχουν να μάθουν σ' αυτό τον τομέα από τον πανέξυπνο Βρετανό.

Τ.Π.
takis@4troxoi.gr