Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

"Δεν είμαστε οι μόνοι με διπλό ρεζερβουάρ"! 6/5/2005 1:04 μμ

Σε πολύ δύσκολη θέση βρίσκεται ο μάνατζερ της BAR Honda, Nick Fry!
Λάδι στη φωτιά έριξε με τις δηλώσεις του σήμερα ο μάνατζερ της BAR, Nick Fry, τονίζοντας ότι δεν είναι οι μόνοι που χρησιμοποιούν διπλό ρεζερβουάρ:
"Έχουμε τον ίδιο προμηθευτή ρεζερβουάρ με αρκετές ομάδες" τόνισε ο Βρετανός.
"Δεν υπάρχει τίποτα το ασυνήθιστο με το σύστημα που χρησιμοποιούμε ούτε ήταν κρυφό". Το όλο θέμα δημιουργήθηκε όταν οι αγωνοδίκες μετά τη λήξη του αγώνα στον Αγ. Μαρίνο, ζήτησαν από τους τεχνικούς της BAR να αδειάσουν από καύσιμα το ντεπόζιτο και αυτοί είπαν ότι το έκαναν αφήνοντας όμως γεμάτο το δευτερεύον δοχείο.
Η υπερασπιστική γραμμή της βρετανικής ομάδας στηρίχτηκε στο σκεπτικό ότι η έκφραση του τεχνικού: "Αυτό ήταν, τελειώσαμε" αναφέρονταν στην αστοχία της αντλίας που χρησιμοποιούσε για την αφαίρεση του καυσίμου και υπήρξε παρανόηση.
Οι εφέτες το δέχτηκαν αυτό και έτσι δεν υφίσταται "κακή πίστη" από την πλευρά της ομάδας. Απ' την άλλη όμως αποφάσισαν να εξαντλήσουν την αυστηρότητά τους γιατί άσχετα αν αυτό έγινε σκόπιμα ή όχι το μονοθέσιο ήταν ελαφρύτερο κατά επτά κιλά απ' το ελάχιστο επιτρεπτό όριο των 600 κιλών.
Σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις η οικονομική ζημιά για την ομάδα λόγω του αποκλεισμού από Ισπανία και Μονακό θα φτάσει τα 10 εκ. ευρώ.
"Δεν πρόκειται να προσφύγουμε στα πολιτικά δικαστήρια" τόνισε ο Fry.
"Για την Ισπανία δεν υπάρχουν πλέον τα χρονικά περιθώρια ενώ και για το Μονακό δεν αξίζει το κόπο εάν αναλογιστεί κανείς τη ζημιά που θα γίνει στο σπορ από την νομική μας αντιπαράθεση με την ανώτατη αρχή του".
Στη BAR σκέφτονται πλέον σοβαρά να ζητήσουν την άδεια των υπολοίπων ομάδων να παραβούν τη συμφωνία για περιορισμό των δοκιμών εξέλιξης σε 30 μέρες κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής σεζόν.
Τ.Π.
takis@4troxoi.gr