Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Bρετανικό Πρωτάθλημα GT: Νικητής ο Δημήτρης Δεβερίκος στην κατηγορία GT3 11/4/2005 1:41 μμ

Ο Δημήτρης Δεβερίκος λούζεται με... σαμπάνια, πανηγυρίζοντας στο podium!
Στη γνωστή βρετανική πίστα του Donington πραγματοποιήθηκε η πρεμιέρα του Bρετανικού Πρωταθλήματος GT.

Ο Δημήτρης Δεβερίκος που συμμετέχει στην κλάση GT3 του Bρετανικού Πρωταθλήματος GT, έπειτα από σκληρό αγώνα που κράτησε τους θεατές με κομμένη την ανάσα μέχρι και την τελευταία στιγμή, κατέκτησε την πρώτη του νίκη μαζί με τον ομόσταυλό του Piers Masarati στο τιμόνι μίας Tech 9 Porsche GT3. Στη 2η θέση τερμάτισαν οι Chris Beighton και Jon Finnemore. Οι θεατές απόλαυσαν μία μέχρι τέλους μάχη για την κατάκτηση της 3η θέσης του podium. Τελικά, οι Phil Quaife και Alex Mortimer επικράτησαν του διδύμου της Damax Ferrari, Hulford και Smyth.


Ας δούμε, όμως, τι μας είπε ο Δημήτρης Δεβερίκος έπειτα από αυτή την πολύ μεγάλη του επιτυχία:

«Παρά τα διάφορα μηχανικά προβλήματα που μας ταλαιπώρησαν τόσο στις ελεύθερες όσο και στις κατατακτήριες δοκιμές, καταφέραμε με τον Piers Masarati (ο δεύτερος οδηγός της ομάδας) να πραγματοποίησουμε τον τρίτο χρόνο στις κατατακτήριες δόκιμες.
Στο δίωρο αγώνα της Κυριακής, οι επιδόσεις μας ήταν πολύ καλές και ύστερα από μία μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλα τόσο εγώ όσο και ο ομόσταυλός μου, κάναμε την αλλαγή οδηγού και τον ανεφοδιασμό στην 1 ώρα και 10 λεπτά και εν τέλει μπορέσαμε να κατακτήσουμε τη νίκη στην κατηγορία μας (GT 3)».

Ο επόμενος αγώνα του Bρετανικού Πρωταθλήματος GT θα διεξαχθεί την 1η Μαΐου, στη γαλλική πίστα του Magny Cours_Ε.Λ.( elyk@4troxoi.gr )
Έπειτα από έναν εκπληκτικό αγώνα διάρκειας δύο ωρών, ο Δημήτρης Δεβερίκος και ο ομόσταυλός του ο 28χρονος Βρετανός Piers Masarati κατέκτησαν την πολυπόθητη νίκη
Ο Έλληνας οδηγός ξεκίνησε από την 3η θέση στη σειρά της εκκίνησης στην πίστα του Donington