Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

«Ο Alonso είναι ο καλύτερος teammate που είχα ποτέ»! 30/3/2005 2:50 μμ

Ο νικητής του πρώτου αγώνα της χρονιάς στην Αυστραλία, Giancarlo Fisichella κατονόμασε τον νεαρό ισπανό Fernando Alonso ως τον καλύτερο teammate που είχε ποτέ.
Η δήλωση αυτή του Fisichella έγινε στην Ιταλική εφημερίδα «Gazzetta dello Sport».
Ο Ιταλός συμπλήρωσε ότι: «Όταν αρχίζει ο αγώνας, ο Alonso είναι για μένα ένας αντίπαλος όπως όλοι οι άλλοι ίσως μάλιστα είναι και ο ισχυρότερος απ΄ όλους τους αντιπάλους μου αυτή τη στιγμή. Όμως όσον αφορά στην ομαδική δουλειά είμαστε τέλειο δίδυμο. Επίσης μπορώ να σας εγγυηθώ ότι δεν υπάρχουν εσωτερικές ρυθμίσεις και εντολές από τη ομάδα». Μιλώντας για τα εθνικά τους θέματα ο Fisico τόνισε: «Πιστεύω ότι οι Ιταλοί φίλαθλοι του αθλήματος εκτός από τη Ferrari έχουν και μια ιδιαίτερη αγάπη και στους Ιταλούς πιλότους τους οποίους υποστηρίζουν εξίσου φανατικά» κατέληξε ο Ιταλός ενώ υποσχέθηκε στους συμπολίτες του στη Ρώμη μια υπέροχη παράσταση στις 10 Απριλίου όταν αυτός και ο δοκιμαστής της ομάδας Frank Montagny θα οδηγήσουν δυο μονοθέσια στην αρχαία πόλη.
Για να γίνει πιο εύκολα αντιληπτό το πόσο σημαντική είναι η δήλωση του Fisichella για την οδηγική ικανότητα του Alonso αρκεί να θυμίσουμε ότι ο Ιταλός είχε κατά καιρούς teammate τους Pedro Lamy – Minardi, 1996, R.Schumacher – Jordan, 1997, Alexander Wurz – Benetton 1998, 1999, 2000, Jenson Button – Benetton 2001, Takuma Sato – Jordan 2002, Ralf Firman – Jordan 2003, Felipe Massa – Sauber 2004.
Τ.Π.
takis@4troxoi.gr