Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Ράλλυ Σπριντ Ρούπες - Αρκάδι (Ρέθυμνο) 26/2/2008 1:40 πμ

Στη διαδρομή που ολοκληρώθηκε το Έπαθλο Rally Sprint Κρήτης του 2007, θα ξεκινήσει και το Έπαθλο του 2008. Η Ρεθεμνιώτικη Λέσχη Αυτοκινήτου με την υποστήριξη της “VW – Audi, Σταρένιος” διοργανώνει τον πρώτο αγώνα της χρονιάς για το Έπαθλο Οδηγών – Συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, την Κυριακή 2 Μαρτίου στις 11:00 το πρωί, στη διαδρομή Ρούπες – Αρκάδι.

Η διαδρομή είναι η γνωστή που πραγματοποιούνταν τα τελευταία χρόνια, με την προσθήκη ενός κομματιού στην αρχή 3,25 χιλιομέτρων και συγκεκριμένα θα ξεκινά λίγο μετά τη Βιράν Επισκοπή προς Ρούπες και θα τερματίζει στην ιστορική μονή Αρκαδίου. Ο δρόμος για τους θεατές θα κλείσει στις 10:00, γι’ αυτό όσοι επιθυμούν να παρακολουθήσουν θα πρέπει να βρεθούν έγκαιρα μέσα στη διαδρομή. Επίσης θα πρέπει να κάθονται σε ασφαλή σημεία και να συμμορφώνονται με τις υποδείξεις των κριτών της οργάνωσης και των αστυνομικών οργάνων.

Χορηγός του αγώνα είναι η εταιρία “VW – Audi, Αφοι Σταρένιου” εξουσιοδοτημένος έμπορος – συνεργάτης Service Kosmocar Α.Ε. στο Ρέθυμνο. Χορηγοί επικοινωνίας είναι η εκπομπή ΕΚΚΙΝΗΣΗ της τηλεόρασης ΚΥΔΩΝ και η ιστοσελίδα των αγώνων της Κρήτης Cretan Racing News (www.crn.gr). _Γ.Δαμανάκης