Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Επιστολή Άρη Ιαβέρη σχετικά με την απόφαση της ΕΘ.Ε.Α. 16/1/2008 12:28 μμ

Κύριοι,
Έλαβα γνώση της απόφασης, με την οποία τιμωρούμαι με ενός έτους αργία από τους αγώνες του 2008. Θα ήθελα να δηλώσω, ότι την αποδέχομαι πλήρως και ακόμη ότι πιστεύω ότι είναι επιεικής, σε σχέση με το τρομερό λάθος που διέπραξα από σύγχυση, αναποφασιστικότητα, καθώς και εσφαλμένη εκτίμηση της τραγικής πραγματικότητας εκείνης της στιγμής.

Σας βεβαιώνω, ότι δεν ήταν στις προθέσεις μου, ούτε υπήρχε δόλος ή αδιαφορία για τους συναθλητές μου, αλλά μια ανεξήγητη «α-νοησία». Ζητώ Συγνώμη , ειλικρινά (κάτι που έκανα από την πρώτη στιγμή!) από τους φίλους μου Άρη Βωβό και Λώρη Μελετόπουλο, καθώς και από τους άλλους συναθλητές μου για την συμπεριφορά μου αυτή, καθώς και από τους οργανωτές του αγώνα (και για τους επιθετικούς μου τρόπους που επέδειξα τηλεφωνικά). Ακόμη ζητώ συγνώμη από τον εαυτό μου, τον συνοδηγό μου και τον πατέρα μου, που με την πράξη αυτή, «μας έβαλα» στην τρομερή διαδικασία των ενοχών, των τύψεων και της στεναχώριας.

Δηλώνω μετανιωμένος, για το χωρίς κακή πρόθεση, μεγάλο λάθος μου και θέτω τον εαυτό μου και τις όποιες εμπειρίες μου στην διάθεση σας, σε ότι και αν θελήσετε και ιδιαίτερα για τα ζωτικής σημασίας για όλους μας, θέματα Ασφαλείας.

Με εκτίμηση,
Άρης Ιαβέρης.