Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Δοκιμές Ferrari 28/11/2007 11:57 μμ

Luca Badoer (Ferrari F2007)
O Luca Badoer διέγραφε γύρους στη Monza σήμερα
Υπό αρκετά μεγάλη μυστικότητα, η Ferrari πραγματοποίησε δοκιμές σήμερα στην πίστα της Monza με τον 36χρονο Ιταλό δοκιμαστή της Luca Badoer στο τιμόνι μιας F2007.

Ο πιλότος που έχει συμμετάσχει στους περισσότερους αγώνες χωρίς να έχει σημειώσει βαθμό στην ιστορία της Formula 1 διέγραψε περίπου 30 γύρους το μεσημέρι, στους περισσότερους από τους οποίους επιβράδυνε σημαντικά στην ευθεία που οδηγεί στην τελευταία στροφή, την Parabolica.

Eπίσης, γίνεται λόγος περί αεροδυναμικών δοκιμών της Scuderia σε αεροδρόμιο στο της Μαγιόρκα (Βαλεαρίδες νήσοι), στην Ισπανία, πριν τα Χριστούγεννα. Η McLaren είχε χρησιμοποιήσει πέρυσι την εν λόγω τοποθεσία λόγω της αχανούς ευθείας που προσφέρει.

Στο τεστ της Jerez (4-7/12), όπου ο Michael Schumacher θα οδηγήσει και πάλι την F2007, η Ferrari κανόνισε έτσι το πρόγραμμά της ώστε ο επτά φορές παγκόσμιος πρωταθλητής να μη βρεθεί την ίδια ημέρα στην πίστα με τον πρόσφατα εστεμμένο Kimi Raikkonen (έτσι ώστε να «έχει δικαιολογίες εάν ο Γερμανός αποδειχθεί ταχύτερος» γράφει ο γερμανικός Τύπος…).

Kατά συνέπεια ο Φινλανδός θα βρεθεί στην πίστα στις 4 και 5 Δεκεμβρίου, ενώ ο Schumacher τις επόμενες δυο ημέρες, κατά τις οποίες στην άλλη άκρη του γκαράζ θα βρίσκεται ο 33χρονος Ισπανός δοκιμαστής της ομάδας, Marc Gene.
Φ.Λ.
fab@4troxoi.gr