Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Ράλλυ σπριντ Βρύσες: Νικητές οι Παπαδοκωσταντάκης – Κλαριδόπουλος 20/11/2007 2:13 μμ

Νικητές στα δίλιτρα οι Γιώργος Αναπολιωτάκης – Αλέκος Χαλκιαδάκης.
Στα 1600άρια επικράτησαν οι Γιώργος Περουλάκης – Γιώργος Ζωφάκης.
Οι Σταύρος Σταυρουλάκης – Γιώργος Μεγαλακάκης νικητές στη μικρή κατηγορία.
Με επιτυχία αλλά και απρόοπτα πραγματοποιήθηκε ο προτελευταίος αγώνας της χρονιάς για το Έπαθλο οδηγών – συνοδηγών Rally Sprint Κρήτης, την Κυριακή 18 Νοεμβρίου. Τον αγώνα διοργάνωσε, με άψογο όπως πάντα τρόπο, η Αθλητική Λέσχη Αυτοκινήτου Χανίων με την υποστήριξη του κοσμικού κέντρου “ΚΟΝΤΑΡΟΣ”, στη διαδρομή Βρύσες – Καλαμίτσι Αλεξάνδρου στην περιοχή του Αποκόρωνα. Είχαν δηλώσει συμμετοχή 27 πληρώματα, εκκίνησαν 24 και τερμάτισαν 23. Ο καιρός έπαιξε τα δικά του παιχνίδια, αφού το πρωί ξεκίνησε με λιακάδα, την ώρα που ξεκινούσε ο αγώνας συννέφιασε και μετά τα πρώτα πέντε αυτοκίνητα άρχισε η βροχή κάνοντας δύσκολη τη ζωή όλων, κάτι που ευτυχώς δεν κράτησε πολύ ώρα. Στη συνέχεια υπήρξε και μία, περίπου εικοσάλεπτη, διακοπή αφού το Νο 17 οι Πατσουράκης Μπάμπης – Δρακάκης Κώστας με VW Golf GTI, είχαν μία έξοδο ευτυχώς ανώδυνη για αυτούς, όμως αρκετά επώδυνη για το αυτοκίνητο. Η διακοπή αυτή ήταν αρκετή ώστε να στεγνώσει εντελώς ο δρόμος και να συνεχιστεί ο αγώνας ομαλά.

Μεγάλοι νικητές του αγώνα και της μεγάλης κατηγορίας οι Παπαδοκωσταντάκης Γιάννης – Κλαριδόπουλος Σταύρος με Mitsubishi Carisma Evo και πίσω τους βρέθηκαν οι Αλεξάκης Μανόλης – Αρετάκης Γιώργος με Mitsubishi Lancer Evo. Στη μάχη της 3ης θέσης για τη μεγάλη κατηγορία επικράτησαν οι Μιχαηλάκης Στέλιος – Γιανούτσος Κώστας με Subaru Impreza STi, αφήνοντας ένα δευτερόλεπτο πίσω τους Κορακάκη Δημήτρη – Ντιγριντάκη Μανόλη. Στη βαθμολογία της μεγάλης κατηγορίας προηγείται ο Παπαδοκωσταντάκης με 149 βαθμούς, ακολουθεί ο Αλεξάκης με 130 και στην 3η θέση βρίσκεται ο Ξηρός με 72. Στα δίλιτρα, όπου όλοι αγωνίστηκαν στο πρώτο σκέλος με βρεγμένο δρόμο, επικράτησαν άνετα οι Αναπολιωτάκης Γιώργος – Χαλκιαδάκης Αλέκος με Seat Ibiza Kit Car, οι οποίοι να σημειώσουμε ότι στο δεύτερο σκέλος που αγωνίστηκαν σε στεγνό, πέτυχαν τον απόλυτο χρόνο διαδρομής. Ακολούθησαν οι Κυριανιτάκης Μανόλης – Χριστοδουλάκης Γιώργος με VW Golf GTI και 3οι τερμάτισαν οι Μανινάκης Αρτέμης – Κοκκινάκης Νεκτάριος με Renault Clio Williams. Στην κορυφή της βαθμολογίας στα δίλιτρα βρίσκετε ο Κυριανιτάκης με 122 βαθμούς, ακολουθεί ο Περάκης με 71 και 3ος είναι ο Κτιστάκης με 65.

Στη μάχη της κατηγορίας των 1600ων κυβικών επικράτησαν οι Περουλάκης Γιώργος – Ζωφάκης Γιώργος με Honda Civic, αφήνοντας μόλις ένα δευτερόλεπτο πίσω τους Τσιχλάκη Νεκτάριο – Κατερινάκη Ξενοφώντα με Peugeot 106 Rallye ενώ 3οι τερμάτισαν οι Φουντουλάκης Σταμάτης – Γονάκης Γιώργος με ίδιο αυτοκίνητο. Στη βαθμολογία προηγείται ο Περουλάκης με 120 βαθμούς, ακολουθεί ο Ορφανουδάκης με 99 και 3ος είναι ο Ανταλουδάκης με 73. Στην κατηγορία μέχρι 1400 cc νικητές ήταν οι Σταυρουλάκης Σταύρος – Μεγαλακάκης Γιώργος με Suzuki Swift GTI, ακολούθησαν οι Καρδαμάκης Λευτέρης – Σαρρής Λευτέρης με Toyota Yaris και 3οι οι Πουλάκης Μιχάλης – Κατσάφαρος Γιώργος με ίδιο αυτοκίνητο. Στη βαθμολογία είναι μπροστά ο Σταυρουλάκης με 104 βαθμούς και ακολουθούν ο Καρδαμάκης με 79 και ο Πουλάκης με 70.

Αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες του αγώνα, καθώς και αναλυτικές βαθμολογίες του Επάθλου Sprint Κρήτης θα βρείτε στην ιστοσελίδα των αγώνων της Κρήτης, Cretan Racing News (www.crn.gr). Τον επόμενο και τελευταίο αγώνα της χρονιάς για το Έπαθλο Sprint Κρήτης, θα διοργανώσει η Ρεθεμνιώτικη Λέσχη Αυτοκινήτου την Κυριακή 9 Δεκεμβρίου, στη διαδρομή Ρούπες – Αρκάδι. _Γ. Δαμανάκης
Μεγάλοι νικητές του αγώνα οι Γιάννης Παπαδοκωσταντάκης – Σταύρος Κλαριδόπουλος.