Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

O Βασίλης Κυρίτσης ξανά σε ιταλική ανάβαση! 12/10/2007 4:58 μμ

Φαίνεται πως η εμπειρία των αναβάσεων στη γειτονική Ιταλία ήταν πάρα πολύ καλή για τον Έλληνα οδηγό, ο οποίος θα αγωνιστεί το Σαββατοκύριακο στην ανάβαση Cividale-Castelmonte με Honda Civic Type-R.

Η ανάβαση Cividale – Castelmonte προσμετρά στο ιταλικό κύπελλο αναβάσεων, όπως επίσης και στο κύπελλο αναβάσεων Κεντρικής Ευρώπης. Οι συμμετοχές ως είθισται είναι εξαιρετικές, ενώ στην κλάση Ν/3, όπου θα συμμετάσχει ο Βασίλης Κυρίτσης, θα λάβουν μέρος 12 αυτοκίνητα. Ο Βασίλης, θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα, έχοντας και την υποστήριξη της ιταλικής Dexters, η οποία έχει την ευθύνη προετοιμασίας του Mitsubishi Lancer EVO IX με το οποίο έχει λάβει μέρος σε ιταλικά ράλλυ και αναβάσεις φέτος.

Ο Έλληνας οδηγός μας είπε για τον αγώνα, που διεξάγεται στην περιοχή του Ούντινε:
«Η διαδρομή της ανάβασης έχει μήκος 7 χιλιόμετρα και είναι η πιο όμορφη που έχω δει. Σε αυτό τον αγώνα θα συμμετάσχω με το Civic, αφού θέλω αφενός να το συγκρίνω με το συναγωνισμό και αφετέρου επειδή πιστεύω πως η δύναμη του κινητήρα του είναι μεγάλη. Θα προσπαθήσω για το καλύτερο και ελπίζω να ευχαριστηθώ τον αγώνα, όπου θα έχω 11 αντιπάλους στην κλάση μου».

Το ευχόμαστε στον Έλληνα οδηγό, ο οποίος ετοιμάζεται να εμπλουτίσει τις εμπειρίες που έχει ήδη αποκομίσει από την φετινή εκτεταμένη παρουσία του στην Ιταλία. _Ν.Δ. (nodas@4troxoi.gr)

Δείτε αναλυτικά τις συμμετοχές στη σελίδα του αγώνα