Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Αγώνας GTCC: Κατηγορίες Η, Ε και Γ 10/3/2007 4:36 μμ

Παναγιώτης Παναγιώτου
Ρένος Παπαδάτος
Μπάμπης Δεληκλιτσιώτης
Εκτός από το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας, τα Μέγαρα φιλοξενούν αυτό το Σαββατοκύριακο και το πρώτο αγώνα του GTCC για φέτος.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση των χρονομετρημένων δοκιμών για τον αγώνα ταχύτητας, ξεκίνησε ο πρώτους γύρος του GTCC, που για την περίσταση θα διεξαχθεί σε δυο ημέρες. Θυμίζουμε, πως το GTCC είναι ένας θεσμός time trial που διοργανώνουν τα μεγαλύτερα ελληνικά αυτοκινητιστικά club.

Προκειμένου να γίνει καλύτερος καταμερισμός του χρόνου, λόγω της συνύπαρξης με το πρωτάθλημα Ταχύτητας, σήμερα πραγματοποιήθηκε ο αγώνας σε τρεις κατηγορίες. Για την εξαγωγή του τελικού αποτελέσματος, αθροίζονται οι χρόνοι των τριών γύρων που πραγματοποιεί ο κάθε αγωνιζόμενος. Στην κατηγορία Η λοιπόν, στην οποία συμμετέχουν τα αυτοκίνητα με το μικρότερο κυβισμό, επικράτησε ο Παναγιώτης Παναγιώτου (2:28.580), με Toyota Yaris, ενώ ακολούθησαν οι Χρήστος Χορευτής (2:32.963) με Fiat Seicento και οι Τάσος Σιούτης (2:40.796) επίσης με Seicento και Κώστας Τσόλης (2:36.761) με Fiat Cinquecento.

Στη συνέχεια, η μάχη μεταφέρθηκε στην κατηγορία Ε, όπου επικράτησε ο Ρένος Παπαδάτος (2:08.837) με Peugeot 106 Rallye, με τον Ορέστη Μέντζο (2:09.438) να ακολουθεί και το Θανάση Φάσσα (2:10.243) να συμπληρώνει την τριάδα, αμφότεροι με Rallye. Τέλος, ο επίλογος δόθηκε με την κατηγορία Γ, όπου στην κορυφή βρέθηκαν δυο οδηγοί με Honda Civic Type-R. Ο λόγος για τους Μπάμπη Δεληκλιτσιώτη (2:15.899) και Κωνσταντίνο Κορμά (2:16.864). Την τριάδα, συμπλήρωσε ο Παρασκευάς Πράσινος (2:19.893) με Seat Leon 20VT.

Αύριο, θα διαδραματιστεί στα Μέγαρα το δεύτερο μέρος του αγώνα, με τις υπόλοιπες κατηγορίες να παίρνουν την σκυτάλη, μετά την ολοκλήρωση των αγώνων του πρωταθλήματος ταχύτητας. _Ν.Δ. (nodas@4troxoi.gr)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ: ΚΑΚΟΛΥΡΗΣ

Μπορείτε να βρείτε το αναλυτικό πρόγραμμα των αυριανών αγώνων, στη σελίδα του αγώνα