Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Τα φώτα στο Fabia S2000! 7/3/2007 2:26 μμ

Το νέο Skoda Fabia έκανε την παγκόσμια πρεμιέρα του στην έκθεση της Γενεύης και δίπλα του, είδε για πρώτη φορά τα φώτα της δημοσιότητας το νέο Fabia προδιαγραφών S2000!

Το νέο Skoda Fabia έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης και αν το ενδιαφέρον των περισσοτέρων στράφηκε στο μοντέλο παραγωγής, το δικό μας εντοπίστηκε στην αγωνιστική έκδοση προδιαγραφών S2000. Και η Skoda, λοιπόν, παρουσίασε την δική της εκδοχή, στο ολοκαίνουργιο Fabia. Όπως είναι φυσιολογικό, το αυτοκίνητο είναι εφοδιασμένο με ατμοσφαιρικό κινητήρα 2.000 κ.εκ. και έχει κίνηση και στους τέσσερις τροχούς. Αυτή τη στιγμή, δεν είναι γνωστό ποιοι θα είναι οδηγοί, ή ποιες ομάδες θα αναλάβουν την προετοιμασία, αλλά το σίγουρο είναι το συγκεκριμένο μοντέλο θα αποτελέσει το μέλλον της Skoda στους αγώνες Ράλλυ, αποκλείοντας οποιαδήποτε επιστροφή στο WRC.

Πάντως, αξίζει να σημειώσουμε ότι το ενδιαφέρον και η παρουσίαση μοντέλων αυτής της κατηγορίας αυξάνεται συνεχώς. Πλέον, εκτός από την Toyota με την Corolla, την Fiat με το Punto, την Peugeot με το 207, την VW με το Polo, έρχεται να προστεθεί και η Skoda. Την ίδια ώρα, το Peugeot οδηγούσαν τον τελευταίο οι Stephane Sarrazin και Nicolas Vouillioz, την ώρα που ο Bernd Casier (γνωστός μας από το JWRC) επιβεβαίωσε τη συμμετοχή του με ένα 207 S2000 στο IRC! Προσθέστε τον Gilles Panizzi, αλλά και τον Freddy Loix που θα οδηγήσει ένα Polo, και συνειδητοποιείται ότι εν τέλει τα S2000 μόνο αδιάφορα δεν είναι για τους κατασκευαστές, αλλά και τους οδηγούς._Π.Τ.(panost@4troxoi.gr)