Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας: Στο νησί των Ιπποτών 25/10/2006 9:27 πμ

Τον τίτλο της κατηγορίας Sport μπορεί να κατακτήσει στη Ρόδο ο Δημήτρης Χόχολης.
Με τον τέταρτο και προτελευταίο γύρο που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο, συνεχίζεται το ερχόμενο Σαββατοκύριακο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ταχύτητας.

Μετά από 2 χρόνια, το αεροδρόμιο Μαριτσών στη Ρόδο, θα φιλοξενήσει αγώνα ταχύτητας, που θα διοργανώσουν από κοινού οι Start Line και A.O. Ρόδου, σε μια προσπάθεια για μεγαλύτερη δυνατή προβολή στον γεγονός. Όπως συνέβη και στον τρίτο γύρο του Πρωταθλήματος που πραγματοποιήθηκε στα Μέγαρα, οι αγώνες ταχύτητας των αυτοκινήτων, θα συνδυαστούν με αντίστοιχους ανάμεσα σε μοτοσικλέτες.

Όσον αφορά στον αγώνα ταχύτητας για τα αυτοκίνητα, υπάρχουν 59 συμμετέχοντες συνολικά, χωρισμένοι σε 3 κατηγορίες. Τις δυο κατηγορίες του Πρωταθλήματος (Sport, Open), θα πλαισιώσει αυτή των Ρόδιων οδηγών. Σημειωτέον, πως στους 59 οδηγούς, περιλαμβάνονται εις διπλούν Ρόδιοι οδηγοί, οι οποίοι θα λάβουν μέρος και στις κατηγορίες Sport, η οποία συγκεντρώνει 13 συμμετέχοντες, καθώς και Open, με 26 συμμετοχές. Στην ανεξάρτητη κατηγορία των Ρόδιων οδηγών, θα λάβουν μέρος 20 οδηγοί.

Ο έμπειρος Ανδρέας Χαλκιόπουλος, θέλει τη νίκη "εντός έδρας", που θα του εξασφαλίσει και τον τίτλο της Open.
Στην κατηγορία Sport, ο νικητής των Μεγάρων Δημήτρης Χόχολης με το Citroen Saxo VTS, έχει τη δυνατότητα να κατακτήσει τον τίτλο. Μάλιστα, το έργο του αναμένεται πιο εύκολο, από τη στιγμή που ο Χαρίλαος Βαρούτσος, που βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας, δε θα συμμετάσχει στον αγώνα της Ρόδου. Από την άλλη, στην κατηγορία Open, το ενδιαφέρον θα συγκεντρωθεί στα τρία θηριώδη Honda Accord του BTCC, με τους τοπικούς και έμπειρους Ανδρέα και Κώστα Χαλκιόπουλο, να δείχνουν να έχουν ένα μικρό πλεονέκτημα έναντι του Σάμι Φάϊς. Μάλιστα, ο Ανδρέας Χαλκιόπουλος μπορεί να κερδίσει τον τίτλο της κατηγορίας, αφού ουσιαστική απειλή αποτελεί ο Δημήτρης Λούκος, που θα λάβει μέρος στον αγώνα με το ταχύτατο VW Golf Kit Car.

Τέλος, στον αγώνα θα συμμετάσχουν και 14 αναβάτες μοτοσικλετών, που θα χωριστούν σε παλαιούς και νέους, με την πρώτη κατηγορία να συγκεντρώνει 8 συμμετοχές και τη δεύτερη 6. Μείνετε συντονισμένοι, γιατί ο 4ος αγώνας του πρωταθλήματος ταχύτητας αναμένεται άκρως συναρπαστικός. _Ν.Δ. (nodas@4troxoi.gr)

Πρόγραμμα και συμμετοχές μπορείτε να βρείτε στη σελίδα του αγώνα, ενώ στις σελίδες του rally.gr, μπορείτε να δείτε τη βαθμολογία, όπως έχει διαμορφωθεί.