Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Χάνει την υπόλοιπη σεζόν ο Loeb! 17/10/2006 4:31 μμ

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του www.rally.gr , ο Sebastien Loeb δε θα καταφέρει να συμμετάσχει σε άλλο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, ενώ αμφίβολη θεωρείται η συμμετοχή του και στο ράλλυ Μόντε Κάρλο το 2007.

Το ατύχημα που είχε ο Sebastien Loeb στο περιθώριο του αγώνων, κατά τη διάρκεια προπόνησης με ποδήλατο, φαίνεται πως θα στοιχίσει πολύ ακριβά, τόσο στο Γάλλο όσο και στην ομάδα του. Βλέπετε, ο δις πρωταθλητής δε θα καταφέρει να συμμετάσχει σε άλλο αγώνα του φετινού πρωταθλήματος, ενώ οι γιατροί θεωρούν αβέβαιη τη συμμετοχή του και στο ράλλυ Μόντε Κάρλο, εναρκτήριο αγώνα του πρωταθλήματος για το 2007.

Η εξέλιξη αυτή, φέρνει τα πάνω κάτω αναφορικά με τα πρωταθλήματα οδηγών και κατασκευαστών, αφού πλέον, ο Marcus Gronholm χρειάζεται δυο νίκες και μια τρίτη θέση, στους αγώνες που απομένουν, ώστε να «κλέψει» στο νήμα, τον τίτλο των οδηγών από το Loeb, ο οποίος δε θα μπορέσει να υπερασπιστεί, τη διαφορά που έχτισε σε όλη τη διάρκεια της χρονιάς. Αυτό, κάθε άλλο παρά απίθανο φαίνεται, αφού η διαφορά κλάσης του Φινλανδού οδηγού στο χώμα είναι μεγάλη και αν εξαιρέσουμε τον Petter Solberg, κανένας άλλος οδηγός δεν είναι σε θέση να τον κερδίσει επί ίσοις όροις. Παράλληλα η Ford, που έχει σε εξαιρετική φόρμα τους δυο οδηγούς της Marcus Gronholm και Mikko Hirvonen, έχει ήδη περάσει στην κορυφή του Πρωταθλήματος Κατασκευαστών, κάνοντας το έργο της Citroen εξαιρετικά δύσκολο, από τη στιγμή που ο κορυφαίος της οδηγός βρίσκεται ανήμπορος να τη βοηθήσει.

Όσον αφορά στους υπόλοιπους αγώνες, στην περίπτωση που από την ομάδα της Kronos αποφασίσουν να μην εμπιστευθούν εκ νέου τον Colin McRae, στην Αυστραλία τις περισσότερες πιθανότητες να οδηγήσει για την ομάδα, συγκεντρώνει ο Gigi Galli. _Ν.Δ. (nodas@4troxoi.gr)