Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Peugeot 206 Jr. Cup: Πρώτη νίκη του Γκάλλο! 3/9/2006 4:41 μμ

O Γιώργος Γκάλλο σημείωσε την πρώτη του νίκη στο θεσμό, δημιουργώντας και διαφορά στη βαθμολογία.
Μπορεί αυτή να ήταν μόλις η δεύτερη συμμετοχή του Γιώργου Γκάλλο στους αγώνες, αλλά αυτό δεν φάνηκε σε καμία περίπτωση στις ειδικές. Ο 23χρονος οδηγός ξεκίνησε δυναμικά τον δεύτερο γύρο του 206 Jr. Cup, κερδίζοντας την πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα, δημιουργώντας μία μικρή διαφορά ασφαλείας από τους διώκτες του. Έτσι, ελέγχοντας τον συναγωνισμό στη συνέχεια, και μένοντας μακριά από προβλήματα, αλλά κάνοντας παράλληλα και εξαιρετικούς χρόνους, κατάφερε να σημειώσει την πρώτη του νίκη. Από εκεί και έπειτα, οι τρεις σαφώς πιο έμπειροι συνδυασμοί του θεσμού, αντιμετώπισαν σοβαρά προβλήματα. Οι Μαυροδής-Κεχαγιάς, ήταν δεύτεροι μέχρι την 3η ε.δ., όταν το 206 τους έπιασε φωτιά. Ευτυχώς, κατάφεραν να την σβήσουν και να συνεχίσουν τερματίζοντας με αυτόν τον τρόπο στην 5η και τελευταία –ανάμεσα σε όσους τερμάτισαν- θέση στο Cup. Οι μέχρι πρότινος πρωτοπόροι στη βαθμολογία, Καραδημήτρης-Σωτηρόπουλος αντιμετώπισαν προβλήματα από την 1η ειδική του αγώνα, όταν και έσπασε η ανάρτηση του 206 τους. Κατάφεραν να πραγματοποιήσουν με δυσκολία την πρώτη και δεύτερη ειδική, αλλά έφτασαν στο πρώτο σέρβις παρκ εκτός του προβλεπόμενου χρόνου, με αποτέλεσμα να τεθούν εκτός αγώνα. Την ίδια ώρα, οι Μακρή-Κάκαλης, εγκατέλειπαν στην Τρίτη ειδική διαδρομή από αντλία βενζίνης, μη συνεχίζοντας με αυτόν τον τρόπο το σερί των πολύ καλών εμφανίσεων.

Ο Χρήστος Παπαδογιώργος, στην πρώτη του εμφάνιση στο Cup, κατάφερε να τερματίσει δεύτερος.
Έτσι, με αυτόν τον τρόπο, δύο νέες συμμετοχές κατάφεραν να ανέβουν στο βάθρο του Cup! Οι Παπαδογιώργος-Καμάρας, στην πρώτη τους εμφάνιση στο θεσμό, οδήγησαν γρήγορα και ανταμείφθηκαν με τη δεύτερη θέση στο Cup, την ώρα που οι «νεοφερμένοι» -αφού ουσιαστικά πρόκειται για την πρώτη τους χρονιά συμμετοχής- Μπλάνης-Κούγιας και Ιντζόγλου Γαλανός, ακολούθησαν στις επόμενες θέσεις. Με αυτό τον τρόπο, ο Γιώργος Γκάλλο είναι ο απόλυτα ευνοημένος στο τέλος της ημέρας, αφού κατάφερε να αποσπαστεί με σημαντική διαφορά από τους διώκτες του στη βαθμολογία. Χαρακτηριστικά, έχει 36 βαθμούς, την ώρα που ο Νίκος Ιντζόγλου ακολουθεί με 22 βαθμούς, και οι Νίκος Καραδημήτρης, Χρήστος Μπλάνης με 20.

Επόμενη συνάντηση για το 206 Junior Cup, είναι το επίσης Ράλλυ Κορίνθου, στις 11-12 Νοεμβρίου. Αγώνας που μετατέθηκε μία εβδομάδα αργότερα, ελέω της αλλαγής στην ημερομηνία του Ράλλυ Βοιωτίας, που είχε αναβληθεί._Π.Τ.(panost@4troxoi.gr)
Οι νικητές του 2ου γύρου του Jr. Cup, Γκάλλο-Τριανταφύλλου.