Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

GP Tuning Ηρακλείου: Κοσμοσυρροή σε πίστα και κερκίδες... 31/8/2006 10:22 πμ

Νικητής στα αγωνιστικά και ταχύτερος όλου του αγώνα ο Άγγελος Σφίγγας με «δανεικό» αυτοκίνητο.
Ταχύτερος και θεαματικότερος όλων στα πισωκίνητα ο Αδάμ Κουκλινός.
Εκπληκτική εμφάνιση και πρωτιά στα 1400άρια από το Λευτέρη Καρδαμάκη
Με πενήντα(!) συμμετοχές πραγματοποιήθηκε ο έκτος αγώνας της χρονιάς για το Παγκρήτιο έπαθλο GP Tuning, το Σάββατο 26 Αυγούστου το βράδυ, στην πίστα Kart Land στο Ηράκλειο.
Τον αγώνα διοργάνωσε η Pro Action με την υποστήριξη “AUTO Dream KAPSOKEFALOS” και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, αφού και η προσέλευση των θεατών ξεπέρασε κάθε προηγούμενο σε αυτή την πίστα, με τις κερκίδες να είναι γεμάτες ασφυκτικά σε όλη τη διάρκεια. Οι αγωνιζόμενοι έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό με μάχες που κρίθηκαν, στις περισσότερες περιπτώσεις, στα χιλιοστά του δευτερολέπτου και το θέαμα για άλλη μία φορά ήταν ανεπανάληπτο.
Στα επιβατικά μέχρι 1400cc επικράτησε με διαφορά ο Καρδαμάκης με TOYOTA Starlet. Πίσω του τη μάχη της 2ης θέσης κέρδισε ο Κουγιουμιτζάκης Γ. με FIAT Punto, αφήνοντας 3ο για μόλις 41 χιλιοστά του δευτερολέπτου τον Μαραγκουδάκη με HONDA.
Στα 1600άρια επιβατικά τρεις οδηγοί διεκδίκησαν την πρωτιά με τελικό νικητή το Σαρρή με TOYOTA Corolla, 2 δέκατα του δευτερολέπτου πίσω του τερμάτισε ο Φραγκιαδάκης με PEUGEOT 106 και άλλα 2 δέκατα πιο πίσω ο Μπαντουράκης με CITROEN Saxo.
Στα δίλιτρα επιβατικά η νίκη πήγε στον Μπαντουράκη με TOYOTA Starlet, λιγότερο από ένα δευτερόλεπτο πίσω του βρέθηκε ο Καραμπακάκης με ROVER 200 και 3ος τερμάτισε ο Κτιστάκης με ίδιο αυτοκίνητο.
Στα επιβατικά 2001cc και άνω νικητής με διαφορά ήταν ο Σπαγουλάκης με MITSUBISHI Evo, 2ος τερμάτισε ο Βαμιεδάκης με ίδιο αυτοκίνητο και μόλις 60 χιλιοστά του δευτερολέπτου πίσω του τερμάτισε ο Πρωτογεράκης με BMW M3.
Στα πισωκίνητα επικράτησε ο πολύ θεαματικός Κουκλινός με OPEL Ascona, ακολούθησε ο Φίλικας με FORD Sierra και 3ος βρέθηκε ο Μπαντουράκης με TOYOTA Starlet.
Στα φορτηγάκια ταχύτερος όλων ήταν ο Κουγιουμιτζάκης με MITSUBISHI ακολούθησε ο Κουκλινός με AUSTIN και στην 3η θέση βρέθηκε η Βάλια Κουγιουμιτζάκη με MITSUBISHI.
Τέλος στα αγωνιστικά επικράτησε Σφίγγας με MITSUBISHI, πετυχαίνοντας και τον ταχύτερο γύρο όλου του αγώνα και 3 δέκατα το δευτερολέπτου πίσω του ακολούθησε ο Σπαγουλάκης με ίδιο αυτοκίνητο. Πίσω τους έγινε «η μάχη του αγώνα» για την 3η θέση και τέσσερις οδηγοί βρέθηκαν στο ίδιο δευτερόλεπτο, με λίγα χιλιοστά του δευτερολέπτου διαφορά μεταξύ τους. 3ος λοιπόν ήταν ο Καρδαμάκης με TOYOTA Starlet, 4ος ο Φραγκιαδάκης με PEUGEOT 106, 5ος ο Κουκλινός με OPEL Ascona και 6ος ο Δαμιανάκης με PEUGEOT 205.
Αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες του αγώνα μπορείτε να βρείτε στην ιστοσελίδα των Κρητικών αγώνων Cretan Racing News (www.crn.gr) καθώς και στην ιστοσελίδα του οργανωτή (www.proactionracing.gr).
Ο επόμενος αγώνας GP Tuning για το έπαθλο Κρήτης θα πραγματοποιηθεί στο στρατιωτικό αεροδρόμιο Τυμπακίου στις 30 Σεπτεμβρίου. _Γ.ΔΑΜΑΝΑΚΗΣ
Εντυπωσιακή οδήγηση και νίκη στα 1600άρια ο Λευτέρης Σαρρής
Θεαματικός και γρήγορος ο Γιώργος Μπαντουράκης, επικράτησε στα δίλιτρα.