Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Παγκρήτιο έπαθλο GP Tuning: Βραδινές κόντρες! 17/7/2006 3:49 μμ

Ο Αδάμ Κουκλινός ήταν ο άνθρωπος του αγώνα, επικράτησε στα πισωκίνητα και στα αγωνιστικά πετυχαίνοντας και τον ταχύτερο γύρο όλου του αγώνα.
Στα 1400άρια επικράτησε ο Κώστας Δρακάκης, προσφέροντας άφθονο θέαμα.
Συνέχεια στις καλές εμφανίσεις ο Λεωνίδας Φραγκιαδάκης, πέτυχε άλλη μία νίκη στα 1600άρια.
Με τριάντα πέντε συμμετοχές και με μεγάλη προσέλευση θεατών πραγματοποιήθηκε ο πέμπτος αγώνας της χρονιάς για το Παγκρήτιο Έπαθλο GP Tuning, το Σάββατο 15 Ιουλίου το βράδυ, στην πίστα Kart Land στους Μαλάδες Ηρακλείου. Τον αγώνα διοργάνωσε η Pro Action με την υποστήριξη “AUTO Dream – Kapsokefalos” και στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία. Οι μάχες σε όλες τις κατηγορίες ήταν δυνατές και το θέαμα πολύ πλούσιο.

Στα επιβατικά μέχρι 1400cc, επικράτησε ο πολύ θεαματικός Δρακάκης με Toyota Starlet, ακολούθησε ο Κουγιουμιτζάκης Ν. με MITSUBISHI και 3ος ήταν ο Μαραγκουδάκης με HONDA. Στα επιβατικά από 1401 μέχρι 1600cc, νικητής για άλλη μία φορά αναδείχτηκε ο Φραγκιαδάκης με PEUGEOT 106 Rallye. Στη μάχη της 2ης θέσης επικράτησε ο Μπαντουράκης με CITROEN Saxo αφήνοντας μόλις 5 χιλιοστά του δευτερολέπτου(!) πίσω του τον Καλλέργη με PEUGEOT 106 Rallye. Στα επιβατικά από 1601 μέχρι 2000cc νικητής ήταν ο Κουντουράκης με HONDA S2000, δύο δέκατα του δευτερολέπτου πίσω του βρέθηκε ο Καραμπακάκης με ROVER και μόλις τρία εκατοστά πιο πίσω ο Μπαντουράκης με TOYOTA Starlet. Στα επιβατικά από 2001cc και πάνω νικητής ήταν ο Οικονομάκης με SEAT Leon, δύο εκατοστά του δευτερολέπτου πίσω του τερμάτισε ο Πρωτογεράκης με BMW M3 και 3ος τερμάτισε ο Χουστουλάκης με VW VR6. Στα φορτηγάκια επικράτησε ο Κτιστάκης με FIAT Panda VAN, 2ος τερμάτισε ο Κουγιουμιτζάκης με TOYOTA και στην 3η θέση βρέθηκε η κυρία Κουγιουμιτζάκη με το ίδιο αυτοκίνητο. Στη θεαματικότερη κατηγορία, με τα πισωκίνητα, ταχύτερος ήταν ο Κουκλινός με OPEL Ascona, ακολούθησε ο Μπαντουράκης με TOYOTA Starlet και 3ος ήταν ο Κουντουράκης με HONDA S2000. Στα αγωνιστικά την πρωτιά πήρε ο Κουκλινός με OPEL Ascona πετυχαίνοντας και τον ταχύτερο γύρο όλου του αγώνα, 2ος ήταν ο Αμαριώτης με CITROEN Saxo και 3ος ο Φίλικας με FORD Sierra.

Αναλυτικά αποτελέσματα και φωτογραφίες του αγώνα θα βρείτε στην ιστοσελίδα των Κρητικών αγώνων, Cretan Racing News(www.crn.gr), καθώς και στην ιστοσελίδα της Pro Action (www.proactionracing.gr). Επόμενος αγώνας GP Tuning για το έπαθλο Κρήτης, το Σάββατο 26 Αυγούστου το βράδυ, στην ίδια πίστα. _ Γιώργος Δαμανάκης(gdamanakis@crn.gr)