Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Πρωτάθλημα Αναβάσεων: "Καλοκαιρινά ραντεβού" στην Αιγείρα. 21/6/2006 12:22 μμ

Ο Γιώργος Καμμένος θέλει να διατηρήσει την πρωτοπορία στη βαθμολογία του Micra Racing.
Μπορεί το καλοκαίρι να έχει μπει για τα καλά, ωστόσο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων συνεχίζεται, με την Αιγείρα να φιλοξενεί τον 4ο γύρο του θεσμού.

Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί, για 6η φορά, η ανάβαση Αιγείρας. Πρόκειται για μια από τις αγαπημένες αναβάσεις οδηγών και θεατών, αφού πέραν της διαδρομής των 3.150 μέτρων, η ΦΙΛΜΠΑ που διοργανώνει τον αγώνα φροντίζει, ώστε κάθε χρόνο η προβολή και οι παροχές να αυξάνονται και παράλληλα, οι πολιτιστικές εκδηλώσεις να δίνουν ένα διαφορετικό χρώμα. Έτσι θα συμβεί και στο φετινό αγώνα. Σημειώστε, πως η πρόσβαση για τους θεατές θα διευκολυνθεί ιδιαίτερα από την ύπαρξη parking χωρητικότητας 2500 αυτοκινήτων, στη διαδρομή.

Στον αγωνιστικό τομέα, οι οδηγοί θα τιμήσουν και με το παραπάνω τον τελευταίο «πριν από τα μπάνια» αγώνα, αφού 129(!) θα βρεθούν στην εκκίνηση, προσπαθώντας για το καλύτερο. Ανάμεσα στους συμμετέχοντες, βρίσκονται και 16 οδηγοί της κατηγορίας Ιστορικών αυτοκινήτων, καθώς και αυτοί του Micra Racing 2006, που θα είναι 12. Από εκεί και έπειτα, πολυπληθέστερη κλάση του αγώνα θα είναι η A/5,
Οι Κυρίτσης (φωτ.) και Ξανθάκος θα παλέψουν σκληρά για τη νίκη στη Ν/3.
όπου μαζί με τα Micra θα εκκινήσουν συνολικά 22 αυτοκίνητα. Στην κατηγορία Ν, τις περισσότερες συμμετοχές συγκεντρώνει η N/2 με 12 οδηγούς, ενώ από την κατηγορία Ε η κλάση με τις μεγαλύτερες μάχες θα είναι φυσικά η E/12 όπου θα δώσουν τη μάχη τους 9 οδηγοί. Μια μάχη, που θα μας προσφέρει πιθανότατα και τον απόλυτο χρόνο της ημέρας. Συνολικά στον αγώνα συμμετέχουν 58 αυτοκίνητα της κατηγορίας Α, 29 της κατηγορίας Ν και 26 της κατηγορίας Ε.

Σημειώστε, πως οι χρονομετρημένες δοκιμές της 6ης ανάβασης Αιγείρας θα ξεκινήσουν το Σάββατο 24 Ιουνίου στις 11:30, ενώ ο αγώνας θα ξεκινήσει την επόμενη ημέρα, στις 09:30. Πως μπορείτε να συνδυάσετε την παρακολούθηση ενός αγώνα με μπάνιο, αφού η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει στα ύψη; Μα φυσικά εφόσον βρεθείτε στην Αιγείρα στις 23-24 Ιουνίου, αφού άλλωστε η θάλασσα βρίσκεται πολύ κοντά στο «πεδίο βολής» των 129 συμμετεχόντων στον αγώνα. Να είστε εκεί λοιπόν! _Ν.Δ.(nodas@4troxoi.gr)

Περισσότερες πληροφορίες για την ανάβαση μπορείτε να βρείτε τόσο στη σελίδα του αγώνα, όσο και στην επίσημη ιστοσελίδα της ΦΙΛΜΠΑ.

Επίσης, μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες για το «Micra Racing 2006» στη σελίδα του θεσμού.
Τα Ιστορικά θα χαρίσουν ένα άρωμα... παρελθόντος στην ανάβαση της αρχαίας Αιγείρας.
Ο Λεωνίδας Κύρκος θα προσπαθήσει ξανά για τον απόλυτο χρόνο, απέναντι σε αντιπάλους όπως ο Παναγιώτης Καϊτατζής.
Τα θηριάκια της Α/0 θα δώσουν το "παρών" στην 6η ανάβαση Αιγείρας.
Το 4 στα 4 θα επιδιώξει να κάνει ο Σταμάτης Κατσίμης στην κατηγορία Α.