Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

6 φορές… Γυναίκα! 25/5/2006 9:55 πμ

Με χορηγούς την Alpha Bank και την Πετρογκάζ, το μοναδικό γυναικείο πλήρωμα του Ράλλυ Ακρόπολις θα είναι και εφέτος η Χριστίνα Σταθάκη με συνοδηγό την Τζέην Σαμπανίκου. Η οδηγός που συμμετέχει για 6 φορά στον Εθνικό μας αγώνα είναι η μοναδική γυναίκα που έχει καταφέρει να τον τερματίσει 2 φορές, το 2001 και πέρυσι με την ίδια συνοδηγό.
Το αυτοκίνητο είναι ένα Peugeot 206 Kit Car 200 ίππων, που υποστηρίζεται τεχνικά από την Lion Ελλάς, την επίσημη αντιπροσωπεία της Γαλλικής εταιρίας στην Ελλάδα.

«Το αυτοκίνητο είναι πολύ γρήγορο και απόλυτο, αλλά είναι η μεγαλύτερη αγωνιστική πρόκληση που έχω αντιμετωπίσει ποτέ » δήλωσε η οδηγός στην πρώτη της επαφή με το αυτοκίνητο σήμερα και συμπλήρωσε : «Έχουμε μπροστά μας μόλις 2 ημέρες για να το μάθουμε, είναι λίγες αλλά θα κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε, άλλωστε ας μην ξεχνάμε ότι η ομάδα είναι η ίδια με την οποία συμμετείχα και τερμάτισα πέρυσι. Είναι πολύ σημαντικό να υπάρχει καλή συνεργασία μέσα στην ομάδα. Στόχος μας είναι πρώτα απ’ όλα να εξοικειωθούμε με το 206 και βέβαια ο τερματισμός».

Το 53ο Ράλλυ Ακρόπολις που προσμετρά στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα και θεωρείται ο πιο σκληρός αγώνας του θεσμού, ξεκινά την Πέμπτη 1η Ιουνίου στις 18.00 στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας με την πανηγυρική υπέρ- ειδική μέσα στο Ο.Α.Κ.Α. και μετά από 3 ημέρες και 18 ειδικές διαδρομές θα τερματίσει στο ίδιο μέρος την Κυριακή 4 Ιουνίου στις 14.15. Το κέντρο όλου του αγώνα είναι οι εγκαταστάσεις του Ολυμπιακού σταδίου και για πρώτη φορά μετά από 5 χρόνια θα υπάρξουν ειδικές διαδρομές μέσα στην Αττική.

Δελτίο Τύπου