Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Αναβάσεων: Η συνέχεια στην Κύμη 16/5/2006 5:51 μμ

Ο Γιώργος Καμμένος συγκατοικεί στην πρώτη θέση του Micra Racing με το Γιώργο Μπάσδελη.
Το "παρών" στον αγώνα θα φωνάξει και το Ενιαίο, με 8 οδηγούς.
Οι μάχες ανάμεσα στους Σταμάτη Κατσίμη (φωτ.) και Κώστα Πατσουρέα θα συνεχιστούν στην Κύμη.
Το ερχόμενο Σαββατοκύριακο θα πραγματοποιηθεί στην Κύμη η ομώνυμη ανάβαση, που αποτελεί τον τρίτο γύρο του φετινού Πανελληνίου Πρωταθλήματος.

Όλα είναι έτοιμα, ώστε στις 20-21 Μαίου να διεξαχθεί η ανάβαση Κύμης, που διοργανώνεται από τη Start Line. Ο αγώνας, που έχει συγκεντρώσει 118 συμμετοχές, προσμετράει εκτός από το πρωτάθλημα Αναβάσεων και στους θεσμούς των Ιστορικών αυτοκινήτων, του Ενιαίου με MG ZR 105, καθώς και στο Micra Racing, που διεξάγεται με Nissan Micra K12.

Ο τεχνικός έλεγχος του αγώνα θα πραγματοποιηθεί στην Κύμη το Σάββατο 20 Μαίου (08:30-10:00) ενώ στη συνέχεια θα εκκινήσουν τα χρονομετρημένα δοκιμαστικά. Την επόμενη, στις 10:00 θα ξεκινήσει το πρώτο αυτοκίνητο στη γνωστή και πολύ αγαπημένη σε οδηγούς και θεατές, διαδρομή των 52 στροφών. Στον αγωνιστικό τομέα, πολυπληθέστερη κλάση είναι η Α/5 με 24 συμμετοχές, από τις οποίες όμως οι 10 ανήκουν στο Micra Racing και οι 8 στο Ενιαίο με MG ZR 105. Στο Micra Racing λοιπόν, η μάχη έχει ανάψει για τα καλά, με τους Γιώργο Μπάσδελη και Γιώργο Καμμένο να ισοβαθμούν στην κορυφή της βαθμολογίας με 30 βαθμούς και τον Παναγιώτη Χαλάτση, που προέρχεται από δυο συνεχόμενες νίκες, να έχει πλησιάσει μόλις ένα βαθμό πίσω τους. Από την άλλη στο Ενιαίο, οι συμμετοχές έφτασαν τις 8 (2 περισσότερες από την πρεμιέρα στην Αγία Άννα) και οι οδηγοί που θα συμμετάσχουν αναμένεται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό, υποσχόμενοι καλύτερη συνέχεια για το θεσμό.

Από εκεί και έπειτα, αρκετές συμμετοχές συγκεντρώνουν και οι κλάσεις Ε/11 και Α/6, όπου θα ξεκινήσουν 15 και 12 αυτοκίνητα αντίστοιχα, όπως και τα Ιστορικά αυτοκίνητα, που θα είναι επίσης 12.

Βέβαια, το θέαμα είναι εξασφαλισμένο από όλες τις κλάσεις, οπότε το Σαββατοκύριακο, η όμορφη Κύμη αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή, ώστε να συνδυάσετε το τερπνόν μετά του ωφελίμου, δηλαδή την απόλαυση ενός αγώνα με μια βόλτα στην εξοχή. Να είστε εκεί λοιπόν! _Ν.Δ.(nodas@4troxoi.gr)

Το πρόγραμμα και τις συμμετοχές, μπορείτε να τα βρείτε στη σελίδα του αγώνα.