Aρχείο ετών
νέα
πρόγραμμα
βαθμολογία
πρωταγωνιστές

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Ελληνικοί Αγώνες  / Αγώνες Ταχύτητας  / Νέα  / Αρθρο

Παν.Π.Ταχύτητας: Ταχύτητα Τυμπάκι 7/9/2010 3:18 μμ

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Ταχύτητας στο Τυμπάκι. Ο τρίτος γύρος του Πρωταθλήματος, δεν συγκέντρωσε ικανό αριθμό στην κατηγορία Sport, με αποτέλεσμα στο πλαίσιο του Παν.Π.Πρωταθλήματος να προσμετρήσουν μόνο τα αποτελέσματα της κατηγορίας Open. Όσοι φίλοι του μηχανοκίνητου αθλητισμού βρέθηκαν στο χώρο του αεροδρομίου την Κυριακή, είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν και αγώνα μοτοσικλετών, όπως και πολλά άλλα event.

Στην κατηγορία sport ο Κουρουγιαουρης ήταν ο μοναδικός τερματισαντας και πρώτος στην κατηγορία του, ενώ στην κατηγορία open ο Κατσινας ήταν αυτός που πέρασε πρώτος την γραμμή του τερματισμού, οριακά όμως μιας και 200μ πριν τον τερματισμό έπαθε ζημία και τερμάτισε σβηστός! Στην δεύτερη θέση της open τερμάτισε ο Οικονομίδης με το πολύ δυνατό impreza του, ενώ στην τρίτη θέση κατετάγει ο Κακεπακης μετά από πολύ ωραία οδήγηση. Τέταρτος μετά από κλαταρισμένο ελαστικό τερμάτισε ο άτυχος Αθυμαριτης , ενώ στην πέμπτη και έκτη θέση τερμάτισαν οι Δελλας και Πολιας αντίστοιχα.

Μέσα από το φακό του Λευτέρη Τζουανάκη, επιστρέφουμε στο Τυμπάκι για να δούμε μερικές χαρακτηριστικές στιγμές. Παράλληλα, στο παρακάτω συννημένο αρχείο, μπορείτε να βρείτε τα αναλυτικά αποτελέσματα των αγώνων αυτοκινήτων και μοτοσικλετών._rally.gr
Συνημμένα Αρχεία
περιγραφή όνομα τύπος αρχείου μέγεθος (ΜΒ)
Τελικά Αποτελέσματα %F9%ED-%EA%EB%E1%F3%E5%F9%ED SPORT-OPEN-%CC%CF%D4%CF %D4%D5%CC%D0%C1%CA%C9 5-9-10 XLS 0,02

Εντυπωσιακός ο συνδυασμός του Βαγγέλη Κατσίνα με το Peugeot 106 Maxi, που σημείωσε ακόμα μία νίκη.
Το Subaru του Κλεάνθη Οικονομίδη οδηγεί την κούρσα…
Άτυχος στάθηκε ο Αντώνης Αθυμαρίτης με την εντυπωσιακή Lancia Delta Integrale, αν και πρόλαβε να κάνει τον ταχύτερο χρόνο της ημέρας.
Πρώτος στην κατηγορία Open 2 τερμάτισε τελικά ο Κλεάνθης Οικονομίδης με το εντυπωσιακό Impreza!
Lancia Deltona και Subaru Impreza έχουν βάλει στη μέση το… λιλιπούτειο Peugeot 106.
Ο Κουρουγκιαούρης με το Peugeot 106 Rallye επικράτησε στην κλάση Sport 3.
Από τις κερκίδες δεν έλειψαν και οι ωραίες παρουσίες...
Η στιγμή της σαμπάνιας στο βάθρο…