Aρχείο ετών
νέα
πρόγραμμα
βαθμολογία
πρωταγωνιστές

Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Ελληνικοί Αγώνες  / Αγώνες Ράλλυ  / Νέα  / Aρθρο

''Nioras Racing Team'' 10/12/2010 9:17 πμ

Η ''Nioras Racing Team'' συμμετείχε την αγωνιστική χρονιά που πέρασε με ιδιαίτερη επιτυχία σε τρεις αγώνες του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Ράλι και σε ένα του Πανελλήνιου Κυπέλλου Ασφάλτου, πετυχαίνοντας σημαντικές διακρίσεις και ισάριθμους τερματισμούς.

Ο πολύπειρος οδηγός Γρηγόρης Νιώρας έχοντας στο πλευρό του τον Κώστα Κακαλή και όπλο τους το γνωστό SUBARU Ιmpreza N12, ξεκίνησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι λαμβάνοντας μέρος στο χωμάτινο Ολυμπιακό Ράλι στο οποίο και τερμάτισαν στη Δεύτερη θέση της Γενικής Κατάταξης και παράλληλα τη Δεύτερη της ομάδας ΄΄Ν΄΄. Χωμάτινος ήταν και ο επόμενος αγώνας που έλαβαν μέρος, το Ράλι Κορίνθου, στο οποίο τερμάτισαν στην Τρίτη θέση της Γενικής Κατάταξης και παράλληλα στην Τρίτη θέση της κατηγορίας ΄΄Ν΄΄. Οι ασφάλτινες διαδρομές του Ράλι Παλλάδιου ήταν ο τρίτος αγώνας στον οποίο συμμετείχε η ''Nioras Racing Team'' τερματίζοντας στην Πέμπτη θέση της Γενικής Κατάταξης και στη Δεύτερη θέση της Κατηγορίας ΄΄Ν΄΄ κλείνοντας έτσι με επιτυχία μία ακόμα αγωνιστική χρονιά.

Με στόχο πάντα τη διασκέδαση η ''Nioras Racing Team'' ταξίδεψε ως την Κρήτη προκειμένου να λάβει μέρος στο ομώνυμο ράλι που προσμετρούσε στο Πανελλήνιο Κύπελλο Ασφάλτου. Στις γλιστερές διαδρομές της ευρύτερης περιοχής του Ηρακλείου οι Γρηγόρης Νιώρας - Κώστας Κακαλης έγραψαν κορυφαίους χρόνους πετυχαίνοντας εκεί το καλύτερο αποτέλεσμα της χρονιάς. Τερμάτισαν στην Πρώτη θέση της Γενικής Κατάταξης και έγιναν το πρώτο πλήρωμα με SUBARU που κέρδισε τον αγώνα που πραγματοποιείται στο νησί της Κρήτης εδώ και 32 χρόνια.
Τα πιο πάνω αποτελέσματα χάρισαν στο Γρηγόρη Νιώρα την Τρίτη θέση στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι, την Τρίτη θέση της κατηγορίας ΄΄Ν΄΄ (στο ΠΠΡ), την Τρίτη θέση στο Κύπελλο Ράλι Sprint Κρήτης, την Τέταρτη στο Κύπελλο Χώματος και την Έκτη στο Κύπελλο Ασφάλτου. Στόχος της ομάδας είναι το 2011 με τη βοήθεια ενός μεγάλου χορηγού να ακολουθήσουν ολόκληρο το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Ράλι.

Την προσπάθεια της ''Nioras Racing Team'' στηρίζουν : Υδρόγειος Ασφαλιστική, Λιπαντικά Do Lube, Attica Motors Service, Body Works GRapatas, Ελαστικά Hankook και το site αυτοκινήτου www.PeriTroxon.gr ._(Δελτίο Τύπου)