Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Ελληνικοί Αγώνες  / Νέα  / Αρθρο

Πανελλήνιο Σώμα Κριτών Μηχ. Αθλητισμού (ΠΑΣΚΜΑ) 14/12/2010 2:19 μμ

Στην Αθήνα τη 16η Νοεμβρίου 2010 ιδρύθηκε μη κερδοσκοπικό σωματείο με την επωνυμία «Πανελλήνιο Σώμα Κριτών Μηχανοκίνητου Αθλητισμού» (ΠΑ.Σ.Κ.Μ.Α.), με σκοπό την συσπείρωση των στελεγχών (κριτών, χρονομετρών, τεχνικών εφόρων, αγωνοδικών, αλυταρχών) που επανδρώνουν κάθε μορφή μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα.

Κυριότερος στόχος του σωματείου είναι η νομοθετική κατοχύρωση της άσκησης καθηκόντων κριτών από μέλη του και η απαγόρευση άσκησης έργου κριτού από άτομα που δεν ανήκουν σΆ αυτό.

Η δυνατότητα ελέγχου από αρμόδια όργανα του σωματείου των προσόντων των κριτών αγώνων μηχανοκίνητου αθλητισμού, η συνεχής εκπαίδευση και επιμόρφωση των κριτών-μελών μας, η διοργάνωση σεμιναρίων, συνεδρίων, ομιλιών και λοιπών εκπαιδευτικών και επιμορφωτικών εκδηλώσεων είναι από τα κύρια ζητούμενά μας για τη βελτίωση της διοργάνωσης και των μέτρων ασφαλείας κάθε είδους μηχανοκίνητου αθλητισμού στη χώρα.

Για τους παραπάνω λόγους παρακαλούνται όλοι οι κριτές, χρονομέτρες, τεχνικοί έφοροι, αγωνοδίκες, αλυτάρχες (πτυχιούχοι ή μη) όπως επικοινωνήσουν στα τηλέφωνα: 6977 741950, 6997 008766, 6974 558311.

Το διοικητικό συμβούλιο του ΠΑ.Σ.Κ.Μ.Α.