Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Όλα ανοικτά στη Citroen 19/5/2005 1:06 μμ

Όλες τις περιπτώσεις εξετάζει ο Guy Frequelin
O επικεφαλής της Citroen Sport, Guy Frequelin, δεν απέκλεισε κανένα ενδεχόμενο σχετικά με την εξεύρεση του οδηγού που θα οδηγήσει την Xsara στο υπόλοιπο μισό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ράλλυ. Ο Γάλλος team manager, άφησε ανοικτό παράθυρο ακόμα και για ενδεχόμενη επιστροφή του Francois Duval στο μέλλον, θολώνοντας ακόμα περισσότερο το τοπίο. Σε συνέντευξη του, υποστήριξε ότι αυτή τη στιγμή σκέφτεται όλες τις πιθανότητες. Είτε πρόκειται για την πρόσληψη ενός και μοναδικού οδηγού, είτε να συνεργαστεί με σπεσιαλίστες του είδους, ανάλογα με τους αγώνες, ή ακόμα και να προσελκύσει κάποιον οδηγό, ο οποίος έχει συμβόλαιο με κάποια άλλη ομάδα, αν και η τελευταία πιθανότητα συγκεντρώνει και τις μικρότερες πιθανότητες. «Αυτό που θα κάνω, είναι να βάλω κάποια ονόματα σε μία λίστα και να έχω δίπλα δύο στήλες, στις οποίες θα έχω τα αρνητικά και τα θετικά του καθενός. Η εμπειρία θα είναι σημαντικός παράγοντας, αλλά επιβάλλεται ο οδηγός να είναι αρκετά ταχύς έτσι ώστε να μπορεί να συγκεντρώνει βαθμούς για το Πρωτάθλημα Κατασκευαστών. Και φυσικά, πάνω από όλα, να μην εγκαταλείπει…», υποστήριξε ο Frequelin.

O Γάλλος team manager, επιβεβαίωσε το γεγονός ότι χρειάστηκε ισχυρή πίεση για να πειστεί να επανέλθει στην ενεργό δράση o Sainz. Ο Ισπανός, ακόμα και σήμερα, επιμένει ότι θα συμμετάσχει για μία φορά και μόνο, στην Τουρκία. Αυτό που ζήτησε ο Frequelin από τον Sainz, είναι να έχει στόχο τους βαθμούς, παρά να κυνηγήσει την νίκη. Πάντως, ότι και να λέει ο Γάλλος επικεφαλής, το μέλλον του Francois Duval, σε συνδυασμό με το βέτο που έχει ασκήσει απέναντι στον Βέλγο ο γενικός διευθυντής της Citroen, Claude Chatine, είναι σκοτεινό. Τα ονόματα που έχουν ακουστεί ότι θα αντικαταστήσουν τον «επιστρατευμένο» Sainz μετά το Τουρκίας, είναι αυτά των Colin McRae, Simon Jean Joseph, χωρίς να μπορεί να αποκλειστεί και αυτό του δοκιμαστή της ομάδας, Phillipe Bugalski._Π.Τ.(panost@4troxoi.gr)
Μία έξοδος, η οποία στοίχισε στον Francois Duval τη θέση του στην ομάδα και προκάλεσε στον Frequelin έντονο πονοκέφαλο...