Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

3ο Face2Face: Πλούσιο θέαμα στα Μέγαρα 24/11/2004 1:37 μμ

Πατήστε για μεγέθυνση
Η Start Line με χορηγό επικοινωνίας το rally.gr διοργανώνει το 3ο Face2Face στο αυτοκινητοδρόμιο των Μεγάρων, το Σάββατο 27 και την Κυριακή 28 Νοεμβρίου.

Ο αγώνας θα πραγματοποιηθεί στο πλαίσιο του τελευταίου γύρου του πρωταθλήματος ταχύτητας. Τα προκριματικά του Σαββάτου ξεκινούν στις 14:00, ενώ η έναρξη του αγώνα της Κυριακής έχει προγραμματιστεί για τις 13:00.

Για όσους δε γνωρίζουν, η διαδικασία του Face2Face έχει ως εξής: Διεξαγωγή χρονομετρημένων γύρων κατά τους οποίους συμμετέχοντες από διαφορετικά αυτοκινητικά κλαμπ συναγωνίζονται στην πίστα ανά ζεύγη και προκρίνεται ο καλύτερος για τον τελικό. Ο νικητής της κάθε μονομαχίας θα προκρίνεται έως ότου καταφέρει να φτάσει στον τελικό και να καταταχθεί μέσα στους νικητές.

Είναι η πρώτη φορά που συνδυάζεται αγώνας ταχύτητας του πανελλήνιου πρωταθλήματος με αυτή τη διαφορετική μορφή αγώνων, όπως είναι το Face2Face. Η συνταγή ακούγεται... πικάντικη και το απόλυτο θέαμα θα είναι σίγουρα ο πρωταγωνιστής του σαββατοκύριακου.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 10 ευρώ και με το ίδιο εισιτήριο μπορείτε να παρακολουθήσετε και τους αγώνες ταχύτητας του πανελλήνιου πρωταθλήματος.
_Ε.Λ.( elyk@formula1mag.gr )

Tις συμμετοχές θα βρείτε στη
σελίδα του αγώνα.