Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

Προβλήματα για τον Aava 30/5/2007 11:04 πμ

Δεν ξεκίνησε με τον καλύτερο τρόπο το BP Ultimate Ράλλυ Ακρόπολις για τον Urmo Aava, ο οποίος θα συμμετάσχει για πρώτη φορά στην καριέρα του με αυτοκίνητο προδιαγραφών WRC.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Εσθονός, με το συνοδηγό του Kuldar Sikk βρέθηκε στην περιοχή της Πλάκας Κερατέας, προκειμένου να πάρει μια πρώτη γεύση από το Mitsubishi Lancer WRC. Όμως, ο 28χρονος οδηγός είχε μια άσχημη έξοδο, με αποτέλεσμα να τραυματίσει το αυτοκίνητο εμπρός δεξιά σε τέτοιο βαθμό, ώστε να επέλθει ζημιά και στο roll cage, γεγονός που καθιστά τη συμμετοχή του με το συγκεκριμένο αυτοκίνητο αδύνατη.

Η αντίδραση της MMSP ήταν ταχύτατη και έτσι έχει ήδη ξεκινήσει από την Αγγλία, το αυτοκίνητο με το οποίο συμμετείχε στη Σαρδηνία ο Toni Gardemeister, που θα απουσιάσει από τον αγώνα μας, αν και βρίσκεται εδώ για τις αναγνωρίσεις. Σύμφωνα με τις πληροφορίες της ομάδας, το Lancer θα φτάσει οδικώς στην Ιταλία και στη συνέχεια με πλοίο στη χώρα μας, όπου πρέπει να βρεθεί έως το μεσημέρι της Πέμπτης, ώστε να περάσει αμέσως τεχνικό έλεγχο, αφού έχει εξασφαλιστεί ειδική άδεια από την οργάνωση. _Ν.Δ. (nodas@4troxoi.gr)