Προσαρμοσμένη αναζήτηση

Kεντρική Σελίδα  / Αρθρο

2ος ΑΓΩΝΑΣ DRIFT TROPHY 2006 25/5/2006 10:53 πμ

Στην πίστα Kartodromo των Αφιδνών πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ ο 2ος αγώνας drift show για το 2006, με μεγάλη προσέλευση κόσμου και συμμετοχών. Είναι χαρακτηριστικό ότι το show άργησε περίπου δύο ώρες να ξεκινήσει, λόγω απρόσμενης άυξησης των συμμετοχών της τελευταίας στιγμής. Οι συμμετέχοντες χωρίστηκαν ανάλογα με τα κυβικά εκατοστά των κινητήρων, στις κατηγορίες 1300, 1600, 1800, 2000, 2000 turbo και Open και πραγματοποιήθηκαν τόσο χρονομετρημένοι γύροι, όσο και γύροι επίδειξης. Οικοδεσπότης στα μικρόφωνα της εκδήλωσης ήταν ο κ. Πατσουρέας, ο οποίος προσέφερε εντυπωσιακές εικόνες με μια BMW M3 CSL και μια BMW M3 E30 όταν πια «τελείωσαν» τα λάστιχα της πρώτης.

Προσωπικά αυτοκίνητα, αγωνιστικά αναβάσεων και μερικά πραγματικά τέρατα ήταν όλα εκεί. Αρκετά EVO9, Subaru Impreza 22B, δύο πολύ δυνατά Mazda RX7, Honda S2000, μερικές BMW M3 όλων των ηλικιών, Nissan 200SX, πισωκίνητα Toyota Starlet –το ένα μάλιστα με την πρώτη γυναικεία συμμετοχή σε αγώνα τέτοιου είδους, αλλά και ιστορικά οχήματα όπως Kadett Rally, Kadett GT/E, BMW 2002tii, και φυσικά τα μη εξαιρετέα Ford Escort MKII προσέφεραν θέαμα και οσμή από καμμένο λάστιχο στους θεατές που γέμισαν τις κερκίδες και τον περιβάλλοντα χώρο της πίστας. Παρούσα ακόμη, μια εντυπωσιακή Maserati 3200GT και ένα χειροποίητο στην Ελλάδα πρωτότυπο μονοθέσιο με μοτέρ από Opel Astra turbo.

Ο αγώνας διοργανώθηκε από το Start Line Racing Club και την Iron Team. Το παρόν έδωσαν φυσικά και «προκλητικές» κοπέλες προς τέρψιν των θεατών... Όσο για τα αποτελέσματα του αγώνα, μείνετε συντονισμένοι!_Σ.Λ. (krus@4troxoi.gr)